Slovenija
Oglas

Najboljša okna za vaš dom

Ljubljana, 10. 08. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Okna lahko veliko prispevajo k prijetnemu vzdušju v vašem domu. So kot oči, ki iz vašega doma odpirajo pogled v svet, hkrati pa vanj spuščajo sonce, svetlobo in svež zrak ter vas ščitijo pred mrazom, vetrom, hrupom in neželenimi gosti. Zato je izbira pravih oken ena najpomembnejših odločitev pri opremljanju stanovanja.

Izboljšajte kakovost svojega bivanja z okni SP Polskava
(Foto: arhiv naročnika).
Izboljšajte kakovost svojega bivanja z okni SP Polskava (Foto: arhiv naročnika). FOTO:
Kako izbrati najboljša okna za svoj dom?

Če želite okna, ki so prijazna okolju in energetsko varčna, hkrati pa visoko kakovostna, vzdržljiva in lepega izgleda, so za vas idealna izbira okna iz lesa. Poleg tega bo les v vaš dom prinesel naraven in prijetno topel videz, ki ga drugi materiali nikakor ne morejo ustvariti. Okna iz lesa so nadvse hvaležna tudi zato, ker imajo izjemno dolgo življenjsko dobo in so prilagodljiva, saj jih lahko kadar koli prebarvamo, da so spet videti kot nova. Seveda pa vsa niso enako kakovostna, zato je pomembno tudi, katerega proizvajalca izberete. Z izbiro oken podjetja SP Polskava se zagotovo ne boste zmotili.

SP Polskava – edini ponudnik revolucionarnih 4D-oken


V podjetju SP Polskava okna povsem prilagodijo željam svojih strank in njihovim hišam, zato je zadovoljstvo zagotovljeno. Z izbiro oken SP Polskava boste vaš dom naredili lepši, varnejši, odlično zvočno ter toplotno izoliran in hkrati energetsko varčnejši. Okna so posebno vzdržljiva, saj so izdelana v elementih in vsak med njimi je posebej zaščiten pred trohnenjem. Odlikuje jih tudi visoka stopnja vodotesnosti in zrakotesnosti, saj imajo standardno vgrajena tri tesnila. Podjetje SP Polskava pa je edino v Sloveniji, ki ponuja tudi najnovejša 4D-okna s kar štirimi tesnili, ki še izboljšajo izolacijo in pomagajo prihraniti še več energije.
Edinstvena 4D-okna s kar 4 tesnili zagotavljajo najboljšo izolacijo
(Foto: arhiv naročnika).
Edinstvena 4D-okna s kar 4 tesnili zagotavljajo najboljšo izolacijo (Foto: arhiv naročnika). FOTO:

Bogata ponudba SP Polskava

Če se odločate za prenovo ali olepšavo vašega doma, boste v SP Polskava poleg vrhunskih lesenih oken našli tudi pester dopolnilni program balkonskih in vhodnih vrat, rolet, senčil, polken, letev, okenskih polic in zimskih vrtov. Bogato ponudbo njihovega visoko kakovostnega stavbnega pohištva si lahko ogledate na spletni strani: http://www.sp-polskava.si/
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja