Gospodarstvo
Oglas

Nemanja Ćiraković je na vloženih 250 dolarjev zaslužil več kot 1000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi od svojega doma

Ljubljana, 13. 08. 2015 08.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nemanja Ćiraković, manager prodaje, poleg posla, s katerim se ukvarja trguje tudi na svetovni borzi preko interneta s svojim prenosnim računalnikom in mobilnim telefonom, kar mu prinaša konstanten mesečni prihodek.

FXlider
FXlider FOTO: FXlider

"Za trgovanje na svetovni borzi sem se zainteresiral že v študentskih letih, ko sem odprl svoj prvi demo račun in začel brati in se učiti o trgovanju. Letos sem odprl realen račun pri FXLider-ju. Za začetek sem vložil 250 dolarjev in v 4 mesecih sem zaslužil 1100 dolarjev. Ves svoj vložek sem dvignil in sedaj trgujem izključno z denarjem, katerega sem zaslužil," pravi Ćiraković.

Na vprašanje, kakšen je recept za uspeh pri trgovanju na svetovni borzi, Ćiraković odgovarja:

"Pri trgovanju na svetovni borzi je najpomembnejše imeti disciplino, jasen plan in strategijo trgovanja, katere se boste držali. Od mojega strokovnjaka iz FXLider-ja dobivam informacije o pomembnih novicah vsak dan in na osnovi teh novic planiram svoje trgovanje."

Vsem bralcem 24ur, ki se želijo preizkusiti v trgovanju na svetovni borzi, podarja FXLider 50€ namenjenih trgovanju na edini borzi na kateri lahko zaslužite tako takrat, ko cene rastejo, kot tudi takrat, ko cene padajo.

 Prijavite se tukaj in vzemite 50€ za trgovanje

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3