Domača scena
Oglas

Neretvanske mandarine po 5 kun (cca 0.7 eur) za kilogram neposredno iz Hrvaške! Dostava na dom po celi Sloveniji!

Ljubljana, 11. 11. 2016 07.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

FinotekaDostava.com je največji in najbolj znan hrvaški projekt za dostavo vrhunske zdrave hrane na katerikoli naslov na Hrvaškem, v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. Gre za enkraten projekt, ki proizvajalce vrhunske zdrave hrane povezuje s kupci po modelu „s polja na mizo v 24 urah“!

Storitev dostavljanja na katerikoli slovenski naslov zaračunamo 8 eur za paket teže do 35 kg proizvodov. Storitev dostave in naročene proizvode plačate dostavljalcu, ko vam dostavi paket.

Če želite, da vam na hišni naslov (ali na delovno mesto in podobno) dostavimo res najboljše neretvanske mandarine po neverjetni ceni 5 kuna za kilogram, mandarine, ki niso bile v komorah za umetno dozorevanje, ki niso šle skozi postopek silikonizacije in tretiranja s fungicidi potem, ko so bile odkupljene od proizvajalca; če si res želite pristne, domače neretvanske mandarine, ki so skrbno izbrane in veliko bolj kakovostne in bolj zdrave kot večina mandarin, ki se trenutno ponujajo na trgu, potem samo kliknite na www.FinotekaDostava.com!

Mandarine - 1
Mandarine - 1 FOTO: Mandarine

To deluje tako: zdaj ko vi berete to obvestilo, mandarine še vedno rastejo obsijane s soncem v Dalmaciji. Že jutri bodo lahko prav te mandarine na vaši mizi kjerkoli na Hrvaškem, v Sloveniji ali Avstriji! Zadostuje, da na spletni strani www.FinotekaDostava.com izberete proizvode, katere želite, da vam jih dostavimo. Boljše res ne gre!

Mandarine - 2
Mandarine - 2 FOTO: Mandarine

Lahko nam javite tudi, kateri dan želite dostavo naročenih proizvodov, na dan dostave pa dobite e-pošto in SMS sporočilo s terminom dostave. V tem sporočilu je tudi kontaktna številka dostavljalca, tako da se z njim lahko tudi naknadno zmenite glede termina ali kraja dostave. 

Od pakiranja najbolj svežih proizvodov na Hrvaškem do vaše mize v Sloveniji, Avstriji ali na Hrvaškem mine največ 24 ur. Vi pa boste zagotovo navdušeni nad proizvodi in s celotnim konceptom. Naročite mandarine še danes in se prepričajte v našo kakovost. Ni se treba registrirati na naši spletni strani in ničesar ne plačate vnaprej!

Poleg neretvanskih mandarin v istem paketu lahko naročite tudi druge vrhunske domače proizvode, kot so prvorazredna, zelo okusna in šele obrana jabolka iz Slavonije, domači mandlji, lešniki, testenine brez aditivov, razna zelenjava, razna olja, vrhunska moka brez aditivov iz mlina na kamne in podobno. Pomembno je, da ne naročite več kot 35 kg proizvodov v enem paketu. Seveda lahko naročite tudi več kot 35 kg, ampak potem vam moramo zaračunati dodatni strošek za dostavo.

Mandarine - 3
Mandarine - 3 FOTO: Mandarine

Obstaja tudi Finotekino jamstvo kakovosti, kar pomeni, da v primeru, da kak proizvod pride k vam poškodovan, je zadosti, da nas o tem obvestite in Finoteka vam vrne denar v višini poškodovanega proizvoda.

Za kakršnakoli dodatna vprašanja ali pojasnila smo dosegljivi na info@finoteka.com !

Naročnik oglasa je HR – Kolman jdoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3