Tujina
Oglas

Ni pomembno samo znanje, temveč tudi kdo in kako ga podaja

Ljubljana, 12. 09. 2014 07.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Imate tudi vi v spominu kakšnega učitelja ali profesorja, za katerega veste, da je strokovnjak na svojem področju, in se čudite, da vas ni dobro naučil? Dejstvo je, da to ni enostavno.

Vsako področje zahteva določeno znanje, ko gre za prenos znanja, pa so potrebne še dodatne veščine. Veliko je predavateljev, ki so sicer kompetentni na svojem področju, vendar tega znanja ne znajo zadovoljivo podati naprej. Še več pa je takih, ki svoje znanje podajajo dobro, vendar so teoretiki, zato se v praksi s tem znanjem kasneje ne znajdemo dobro.

Ices in B&B ponujata rešitev. Njihovi predavatelji izhajajo iz prakse, kar pomeni, da boste pri njih pridobljeno znanje lahko uporabili že med oziroma takoj po zaključenem šolanju.

Predavanja so zasnovana praktično in uporabno. Ne samo, da predavatelji izhajajo iz prakse, tam se boste imeli možnost povezati se s pravimi ljudmi iz gospodarstva. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je uspešno mreženje v stroki ključ do uspešne zaposlitve. Večina njihovih predavateljev je zaposlena v uglednih družbah in na pristojnih ministrstvih. Z veseljem tudi sprejmejo študente v svoje delovno okolje in so odlični mentorji ob diplomi.

Ices in B&B - 1
Ices in B&B - 1 FOTO:


Na B&B organizirajo tudi strokovne ekskurzije za svoje študente, po izjemno ugodni ceni, dodaten bonus pa je, da lahko na ekskurzijo povabite tudi svoje prijatelje in družinske člane.

Ices in B&B - 2
Ices in B&B - 2 FOTO:

B&B visokošolski zavod deluje kot povezovalni člen med delodajalci in študenti. Njihov program Varstvo okolja je odgovor na praktične probleme sodobnega časa. Študij je naravnan interdisciplinarno, kar zagotavlja poznavanje vseh vidikov okolja in upravljanja z njimi. Študij Varstvo okolja tako ni zgolj program, ki omogoča doseči določeno stopnjo izobrazbe, temveč je njegov cilj usposobiti študente, da bodo lahko v praksi poiskali rešitve za vedno bolj kompleksne probleme, ki se v okolju pojavljajo.

Ices in B&B - 3
Ices in B&B - 3 FOTO:


Na študij Varstvo okolja se lahko vpišete vsi, ki imate opravljeno splošno ali poklicno maturo ter želite soustvarjati našo prihodnost. Program namreč ponuja poglobljena znanja na področju energetike, ravnanja z odpadki, komunalnih dejavnosti, trajnostnega prometa, prostorskega načrtovanja, gozdarstva, kmetijstva in ekološkega turizma.

B&B ni zaman že četrto leto izbrana kot najboljša šola. Ko gre za tako trajno in dragoceno naložbo, kot je znanje, zaupajte le najboljšim.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3