Pogosto ni nikogar, ki bi prišel pobrat narkomanske igle

Sredi mesta ležijo uporabljene igle narkomanov, mi pa nimamo koga poklicati, da bi jih odstranil, so se na Upravi za zaščito in reševanje odločili na glas spregovoriti o težavi, ki jih prepuča na milost in nemilost lastni iznajdljivosti. Kot pravijo, Snaga, ki je v Ljubljani pooblaščena za ukrepanje zunaj uradnih ur, ne gre na teren. Medtem na Snagi zagotavljajo, da to ni res.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
oježeš 09.12.2017 11:53:36
a da bi pa na njbolj onesnažena mesta z iglami postavili kake kovinske škatle, kamor bi lahko odmetavali uporabljene igle, to pa nobenemu ne pride na misel. Narkič bo odvrgel iglo na tla, ker jo nima kam drugam. Če bi pa imel kako posodo, kamor bi jo lahko odvrgel, bi jo pa mogoče še celo uporabil in ne bi odmetaval po tleh. Torej, poizkusite kaj narediti na tem. Saj ni treba imeti odprtino, da bi lahko vsak segel v kanto z roko, ampak toliko, da se igla komot odloži v kanto.
Več komentarjev