Črna kronika
Oglas

Nova izkušnja ob nakupu vaše klimatske naprave ali ogrevanja

Ljubljana, 27. 08. 2016 07.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ko nakupujete ustrezno klimatsko napravo, ni ključno le, da gledate, kateri model ustreza vašim potrebam. Da boste iz svoje klimatske naprave izvlekli njen maksimum, mora slednja biti tudi ustrezno inštalirana.

Toda, kako veste ali ima vaš inštalater vso potrebno znanje in izkušnje?

Naša obljuba je, da Daikin strankam zagotovimo, da se lahko zanesejo na popolno udobje v svojem domu. S tem se ne osredotočamo le na tehnološke dovršenosti, temveč tudi na inštalacije in ustrezen servis. Vodi nas misel, da zagotavljamo najvišjo kakovost na vseh ravneh. Prav zaradi tega smo razvili t. i. “Home Comfort Expert” (HCE) program, da lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitev in podpore našim strankam. Tisti pooblaščeni distributerji oz. partnerji, ki so bili izbrani v “Home Comfort Expert” program iz strani Daikina, so bili podvrženi strogemu selekcijskemu nadzoru ter so zelo poučeni o Daikin izdelkih in njihovih tehnologijah. Slednji se redno udeležujejo naprednih Daikin treningov, da lahko svojim strankam zagotavljajo najvišjo raven storitev, nad njimi pa je izveden tudi reden nadzor, z namenom zagotavljanja najvišje kakovosti ravni zadovoljstva iz strani strank.

Daikin PR
Daikin PR FOTO: Daikin PR

Zakaj bi kupovali pri partnerjih, ki so del HCE programa?

Zaradi ustrezne podpore in rednih treningov, skozi katere morajo “Home Comfort Expert” partnerji, lahko svojim strankam zagotavljajo izredno podporo in osebno svetovanje, ter posebne, ekskluzivne ponudbe. Zato vam ni potrebno skrbeti, ali ste tako na pravem mestu, ko izbirate najboljšega partnerja za vašo klimatsko napravo ali ogrevanje.

Nova dimenzija nakupovanja

Kako najbolje spoznati izdelek, kot tako, če ga lahko testirate v prijaznem in mirnem okolju? Naši “Home Comfort Expert” partnerji bodo poskrbeli, da bo vaše nakupovanje prestavljeno v popolnoma novo raven, z vrhunskimi razstavnimi prostori. V “Home Comfort Expert” razstavnih prostorih si boste lahko ogledali tako klimatske naprave kot ogrevalne sisteme in prejeli strokovno svetovanje iz strani strokovnjaka, da boste lahko izbrali optimalno rešitev za vaš dom.

In kaj boste vi imeli od tega?

- Obljubljeno Daikin kakovost
- Brezplačno profesionalno svetovanje
- Privlačno ponudbo
- Prijetno okolje, kjer si boste lahko ogledali, kaj nakupujete

Za več informacij kontaktirajte vam najbližjega “Home Comfort Expert” strokovnjaka, in pozabite na vročino letošnjega poletja.
Seznam vaših “Home Comfort Expert” partnerjev lahko najdete na www.daikin.si

Naročnik oglasa je Dace Singidunum.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni