Slovenija

Nova ovadba v aferi Sova?

Ljubljana, 30. 11. 2007 19.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tomaž Bračko
Komentarji
16

Znova je moral na policijo nekdanji direktor Sove Iztok Podbregar. Kot kaže, ga čaka še ena ovadba.


KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Cukercek Sladki
01. 12. 2007 21.38
spoštovani komentator < policaj alias cop> saj po vaše (desni) ni neodvisnih medijev so samo levičarski pa očitno ne morem prebirat drugih . Samo nekaj se sprašujem ,potem je takrat MJJJ tudi pisal in bil celo urednik Mladine po vaše levičarskega tednika ?????
cop@volja.net
01. 12. 2007 21.10
Lej ga zlomka, res se to dogaja samo zdej pod Janšovo vlado.. Ni se pod Drnovškovo in niti ne pod Ropovo.. Ti, ti lump Janša.. p.s.: se naprej zbiraj dokaze v medijih - pozabil si dopisati NEODVISNI!
Cukercek Sladki
01. 12. 2007 17.52
TO SO DEJSTVA KI IMAJO DOKAZE V MEDIJIH samo malo jih morate spremljati vsa ne samo levičarska pa l.p.
Cukercek Sladki
01. 12. 2007 17.24
Vidim da res ne veste kaj je bistvo problema. Ni tukaj problem AFERA ali Rop ali ne vem kaj še. V vsaki državi so inštitucije kot so naprimer službe za varovanje oz, VARNOSTNO OBVEŠČEVALNE SLUŽBE iz katerih naj ne bi prišla niti najmanjša informacija , to je pomen mojega posta . Če pa vas boli ker tolčem po desnih . pomeni samo to da sem zadel v bistvo srža . P.s. pod Janševo vlado se dogaja afera Sova ,to pa je problem ki sem ga hotel opisati . Niti pod komunisti prej niti pod vlado levičarjev malo kasneje se to ni dogajalo . Da pa se to dogaja sedaj pod vlado MJJJ pa ni niti malo v ponos naši Sloveniji.
cop@volja.net
01. 12. 2007 17.09
Romantik75 ne vem zakaj se trudiš s taki debili kot je recimo "sladkimmm" ki v mržnji do Janšata, desničarjev in z vsemi podobnimi, vrjame vse kar mu serviserajo oblikovalci javnega mnenja. Saj ni važno, če je res! važno je da je nekaj proti Janši. Pa naj bodo miljoni, ki jih je zaslužil pri preprodaji orožja z Hrvati, orožje ki ga je kradel v neki vojašnici in zdaj še dogovori z Sanadarjem in vedno v povezavi z Sovo. A ni to zanimivo zakaj vedno Sova? Meni je popolnoma jasno. Kot si opazil nikjer za vse prej obtožbe ni nikakršnih dokazov in vrjamem če bi obstajali le del teh dokazov bi bili obešeni sredi Ljubljane in vsi "neodvisni" mediji bi jih na prvih straneh non stop kazali. Ampak ker tega ni, je ni bolj priročna Sova o kateri se vse javno ne sme govoriti, še posebaj ne zaposleni in je kot nalašč za sklicanje raznih komisij in poročati javnosti, da so bile uporabljene besede : dogovarjati, inscinirati, incidenti.. No in to so plodna tla za takšne vele ume kot sladkimmm, da poveže vse te besede z Janšo.. In zgodba za njega je tu: Vidite kaj dela Janša!
Cukercek Sladki
01. 12. 2007 15.54
romantik75 ne zagovarjam Ropa ! V bistvu hočem povedati nekaj drugega ,samo ti najbrž ne razumeš bistva posta . Ropa sem predložil zgolj kot primer ker se je zaradi njega začela gonja proti Sovi v bistvu sem napadel čisto nekaj drugega ,če pa ne razumeš postov se pa ne spuščaj v debate l.p.
romantik75@email.si
01. 12. 2007 15.17
sladkimmm Če si tako prepričan kot Tončkov Rop kje potem so vajini dokazi? Zakaj nista s tem prišla na dan že pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami? Zakaj ne podata dokaze na sodišče, če je tam proti tvojemu idolu vložena tožba, ki jo bo brez kakršnega dokaza izgubila tožbo? Daj ne nasedaj tem levim medijem. So ti mogoče sprali možgane?
Cukercek Sladki
01. 12. 2007 14.19
V sovi bodo brskali toliko časa ,da bo eden iz bivše garniture počepnu (to pomeni samo za informacijo )da mu bodo naprtili toliko dokazov da bo moral priznati pa tudi če se dokazi ne bodo dotaknili njega osebno ). Kajti od te vlade kaj drugega ne moremo pričakovati sedaj pa še bolj v teh časih , ko Janšisti iščejo rešilno bilko zaradi volitev . V vsaki državi na tem svetu se dogajajo stvari ,ki jih sedaj obtožuje naša vlada samo, da so še 1000x hujše kot v naši mali Sloveniji ,ampak to ne pride v javnost kajti to je OBVEŠČEVALNA SLUŽBA neke države in to dragi moji mora biti državna tajnost 1 kategorije . PRI NAS HAHA PRI NAS V DEMOKRATIČNI SLOVENIJI!?!?!?!?!?!?!?! pa državne tajnosti ni samo ,da izvejo da si je en tam kupil novo uro ,da je predsednik plačal karto za zdravilca iz črnega fonda ,da je tisti pokav... ženo nekega diplomata ( počakajte 3 leta bomo izvedeli za vse grehe našega MJJJ) pa že gremo s komisijo brskat v anale sove , bedarija ni čudno da se nam smeje celi svet in ne bi se čudil da bi Sloveniji odvzeli predsedovanje EU če še lastne varnosti ne znamo poštimat . rargi moji desničarji še enkrat bom ponovil IZDAJA državne tajnosti je hudo resna stvar v nekaterih bolj razvitih državah padajo glave (dobesedno ) .Zato se en Rop pomoje ne bi zastonj spravlju v nevarnot ,da ga po nesreči zbije en avto ???? (metafora) če ne bi imel vsaj nekaj dokazov o tem dogovoriu med JJ in SANADARJEM Dragi moji Janšisti priznajte si da vaš preljubi lider tudi ni sama čistost tega sveta l.p.
romantik75@email.si
01. 12. 2007 09.55
Gen.T Ti pa jih še kako podpiraš, ker ne znaš razmišljat s svojo glavo, ampak razmišljaš tako kot ti drugi naročajo, kar pa je najlažje in kar je bilo potrebno v času komunizna, torej ti te zadeve niso tuje.
romantik75@email.si
01. 12. 2007 09.53
dejan.keuc Potem je Rop pa lagal in blatil dobro ime Janše kar je ravno tako kaznivo dejaje.
Dejan Keuc
01. 12. 2007 09.23
Ropa se sumi, da je izdal državno tajnost. Janša pa trdi da se s Sanadarjem nista dogovarjala. Torej se Ropa sumi, da je izdal tajnost, ki se v bistvu ni zgodila... ?!?!??!?!?
DarthRevan
01. 12. 2007 08.11
Romatnik, res je. Tvoje življenje krojijo komunisti, ki so se zarotili proti tebi. Saj si revež, da nisi sposoben biti sam svoje sreče kovač, ker ti jo grdi grdi komunisti narobe kujejo...
romantik75@email.si
01. 12. 2007 08.02
Ma a vam res ni bilo jasno vsaj enim, drugim tako dvomim, da jim je tudi sedaj, da enkrat zagrižen komunist je vedno komunist in da so prejšne vlade počele nezakonite in nedemokratične zadeve in mislim, da zna še marsi kaj od tega priti na dan, samo če boste eni le spregedal in ne, da jim boste omogočili še naprej njihovo nezakonito in nedemokratično početeje, to mislim predvsen na naslednjo leto.Malo poglejte kaj počne Putin kot bivši sodelovec tajne komunistične službe KGB sedaj v Rusiji in če bi določeni naši levi politiki imeli tako moč kot jo ima Putin v Rusiji bi se pri nas godilo isto kot se v Rusiji.
Tako je.Nakupilo se je ogromno orožja za vojsko,ker so mislili da se bodo hrvati ustrašili slovenci pa na žalost sploh ne znajo ravnati s tem orožjem a je bitno da ga imajo vsaj za okras. Če pa bi se zakačili s hrvati bi kot zgleda dobili vsi skupaj z parlamentom vred po pi**i ter še ostali brez tega orožja.hahaha
xxl.2005@gmail.com
30. 11. 2007 23.18
Zanimivo, koliko zadev bodo še privlekli na dan o bivšem režimu.
bonsai9@email.si
30. 11. 2007 22.16
Tolko časa kokodakajo o sovi, Hrvati se pa režijo in kradejo naše ozemlje. Bravo zunanje ministrstvo. Zakaj plačujemo milijarde € za vojsko, če se pa boji slovenska voska 2 Hrvatov. V PM s tako vojsko.