Nova sprenevedanja poslanke Alenke Koren Gomboc. Zaradi kršitev odpuščena kot trgovka

Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc se je v nečednosti očitno zapletala že pred ponarejanjem listin o izobrazbi. Zaradi kršitev je bila odpuščena tudi kot trgovka, pojasnjuje njen nekdanji direktor. O celotnem disciplinskem postopku hrani vso dokumentacijo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Raziskovanje preteklosti poslanke SDS Alenke Koren Gomboc je pripeljalo do novih laži, objavljenih v njenem uradnem življenjepisu na spletni strani stranke. V nečednosti se je očitno zapletala že pred ponarejanjem listin o izobrazbi, ki so jo stale službe v banki. Zaradi kršitev je bila odpuščena tudi kot trgovka, pojasnjuje njen nekdanji direktor Ludvik Miklavc, ki o celotnem disciplinskem postopku hrani vso dokumentacijo.

Alenka Koren Gomboc

(Foto: POP TV)

Poslanka Alenka Koren Gomboc je v svoj življenjepis med drugim zapisala, da se je zaposlila v trgovskem podjetju Miklavc. "Ker sta se lastnika podjetja razšla, smo si počasi morali delavci poiskati novo zaposlitev," je dodala. Prav takšne pripovedi so užalostile Ludvika Miklavca, njenega nekdanjega delodajalca. "Ta navedba ne drži. Vsi zaposleni so po razvezi z bivšo ženo ostali v podjetju," je dejal Miklavc. Zakaj takšne navedbe, ne ve.

Zakaj je torej današnja poslanka zares morala oditi iz njegovega podjetja? "Zaradi kršitve delovne discipline, več kršitev delovne discipline, lažjih in hujših. Zaradi teh kršitev delovne discipline so bili uvedeni disciplinski postopki, kjer je bila suspendirana in je bil izdan sklep o izredni odpovedi delovnega razmerja," pojasnjuje Miklavc.

Zaradi zapletenega postopka se je Miklavc odločil, da v izogib sodišču sklenejo kompromis, ki se je končal z njeno odpovedjo. Poudarja, da o vsem hrani dokumentacijo. Pravi, da še vedno hranijo personalno mapo, ki vsebuje vse – od prošenj, spričeval, disciplinskih zapisnikov izjav prič in tako naprej.

Preverjanje vsakega novega podatka iz življenjepisa poslanke Alenke Koren Gomboc, ki ga je stranka, kako pomenljivo, umaknila s spletne strani, kaže nove pomanjkljivosti in nova zavajanja. A stranka ji za zdaj še stoji ob strani.

Ludvik Miklavc

Ludvik Miklavc o celotnem disciplinskem postopku hrani vso dokumentacijo. (Foto: POP TV)

Na vprašanje, kaj meni o tem, da je Gombočeva poslanka v državnem zboru, pa Miklavc odgovarja: "Ja, v prvem trenutku sem bil zelo presenečen, takoj so me začeli klicati prijatelji in njeni sodelavci, kaj se dogaja. Komentarja na to praktično nimam, ker so vsi vse povedali in vi tudi objavili. Skratka – slabo."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1760
 
Strelka78 09.03.2014 10:04:50
Vrana vrani ne izkljuva oči... Isti so, zato pa se drug drugega ščitijo....
Več komentarjev