Slovenija
Oglas

Novo senčilo na trgu je plod slovenskega razvoja

Ljubljana, 25. 11. 2014 06.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izbira pravega senčila je bolj pomemba za udobje bivanja, kot si mislite.

Zunanje žaluzije so vedno bolj priljubljene, saj dajo objektu modern videz.
Zunanje žaluzije so vedno bolj priljubljene, saj dajo objektu modern videz. FOTO:

HERO je rezultat razvoja slovenskih strokovnjakov s področja senčenja iz podjetja Roltek. V njegov nastanek so vložili dolgoletne izkušnje, znanje in najnaprednejšo tehnologijo. HERO je zato izdelan posebej za pestro slovensko podnebje v katerem so spremenljivi vremenski pogoji stalnica.

Če bi zunanje žaluzije HERO opisali v nekaj stavkih, bi rekli da:

- brez posledic zdržijo tudi močne sunke vetra,
- omogočajo maksimalno temnenje,
- so energetsko varčno in okolju prijazno senčilo,
- so lamele izdelane v unikatni moderni obliki.

HERO se odlično obnese na vetrovnih območjih

Največji izziv pri izbiri senčil imajo Primorci, saj tam burja ne prizanaša. Sistemi HERO zagotavljajo odlično odpornost na veter. Lamele HERO so namreč do 30% bolj trdne od drugih podobnih lamel. Vsaka lamela je zaključena s kovinskim drsnikom, ki ni občutljiv na temperaturne spremembe in druge vremenske vplive ter zdrži tudi močnejše sunke burje. Po celotni dolžini vsake lamele je vstavljena guma, ki preprečuje ropotanje senčila v vetru, zato vaš počitek in spanec ob izbiri žaluzij HERO ne bosta motena.

Zunanje žaluzije HERO zagotavljajo usklajen videz pri kombiniranju različnih senčil na enem objektu.
Zunanje žaluzije HERO zagotavljajo usklajen videz pri kombiniranju različnih senčil na enem objektu. FOTO:


Optimalno razmerje med svetlobo in temo

Senčila v prvi vrsti uporabljamo zato, da si prostor delno zasenčimo in se s tem zaščitimo pred sončnimi žarki. Velikokrat pa si predvsem zvečer zaželimo zasebnost in popolno zatemnitev. Uporabniki senčil so do sedaj med večjimi pomanjkljivostmi žaluzij opozarjali na to, da z njimi ni mogoče nikoli dovolj zatemniti bivalnih prostorov. Zato je lamela HERO oblikovana tako, da v popolnoma zaprtem stanju zagotavlja maksimalno možno temnenje za tovrstno senčilo.

Kakovost in trajnost sta na prvem mestu

Glavni cilj pri prodaji in vgradnji zunanjih žaluzij HERO je, da bo kupec pridobil trajno, vzdržljivo in funkcionalno senčilo. Zato so vsi ključni deli senčila izdelani iz aluminija, najšibkejši del – vrvice – pa imajo sredico iz sistetičnega vlakna imenovanega kevlar, ki ima 5x večjo natezno trdnost od železa. Ta omogoča, da so žaluzije HERO popolno poravnane tudi po dolgih letih uporabe in se ne povesijo.

Zunanje žaluzije HERO zagotavljajo maksimalno udobje, saj omogočajo tudi zaščito pred insekti.
Zunanje žaluzije HERO zagotavljajo maksimalno udobje, saj omogočajo tudi zaščito pred insekti. FOTO:

Rešitev za vsak objekt

Panoramske stene, izložbena okna, družinske hiše, poslovni objekti – za zunanje žaluzije HERO ni ovir. Primerne so za vse vrste novogradenj, tudi nizkoenergijske in pasivne objekte, pa tudi za dokončane objekte. Zasenčijo lahko velike steklene površine do dimenzije 4 x 4 m v enem kosu. Pri izbiri ustreznega sistema pa lahko senčilo kombinirate tudi z zaščito pred insekti v obliki integriranega komarnika ali pa žaluzije kombirinamo s samostojnimi komarniki.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1