Slovenija
Oglas

Nutricionisti šokirani: znani nutricionist je odkril skrivnost hujšanja in celotno industrijo vrgel na kolena

Ljubljana, 30. 11. 2015 07.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kako se znebimo maščobnih oblog? Zakaj nekateri ljudje lahko izgubijo kilograme tako enostavno, kot da je govor o nekem mističnem procesu, medtem ko se drugi z njimi mučijo in mučijo? Tudi ko izgubite kilograme, se vam le-ti hitro vrnejo nazaj zaradi tako imenovanega "jo-jo efekta".

Vsi želijo, da mislite, kako je govor o napornih treningih in dragi prehrani. Zakaj je tako? Morate razumeti, da gre za več milijonsko industrijo. Poglejte samo koliko telovadnic je v vsakem mestu. Zdrava hrana je predraga za naše razmere, ob tem pa odkrivajo, da zopet ni toliko zdrava.

Jared McGreevy
Jared McGreevy FOTO: Jared McGreevy

Ste slišali za Jareda McGreevya? Seveda niste, saj se potem, ko je začel prejemati grožnje zaradi odkritja skrivnosti, skuša skriti pred očmi javnosti. Vsi tuji mediji ga skušajo utišati in prikriti resnico. Toda resnica je, da obstaja super živilo, ki topi kilograme v neverjetno kratkem času.

Zdaj ekskluzivno tudi preko portala moskisvet.si s posebnim popustom 

Jared McGreevy je najslavnejši hollywoodski nutricionist, ki je pomagal številnim zvezdam pri hitrem spreminjanju teže.  Hollywoodske zvezde imajo denar, toda ne tudi čas. Pogosto menjajo vloge, od njih pa zahtevajo neverjetne spremembe v teži. Najbolj znan primer takšne izgube kilogramov je Christian Bale, ki je moral shujšati neverjetnih 29 kilogramov za vlogo v filmu The Machinist.

McGreevy nam je odkril, da je glavni razlog, zakaj je TOP nutricionist v Hollywoodu in zakaj se vse hollywoodske zvezde obračajo nanj, uporaba HCA. Hidroksi citronska kislina ali HCA je sestavina, ki deluje v treh enostavnih fazah.

1. Spodbuja izločanje serotonina, ki zmanjšuje občutek lakote.
2. Blokira kopičenje maščob v telesu
3. Spodbuja izgorevanje nakopičenih maščob do 2,5 kilograma v sedmih dneh.

Jared McGreevy je vedel za neverjetne učinke sadeža Garcinie Cambogie, ki vsebuje HCA, toda vse do nedavnega ni obstajala formula z zadostno koncentracijo HCA-ja, ki bi lahko delovala na tako učinkovit način. Sedaj, zahvaljujoč moderni  znanosti, končno obstaja takšna formula,  govor pa je o izdelku PGC500TM.

PGC500TM deluje tako učinkovito, da so nekateri shujšali tudi do neverjetnih 9 kilogramov v mesecu dni. Njegovo edinstveno delovanje pospešuje tudi izgradnjo mišic, več mišic pa bolje izgoreva maščobe. Na ta način metabolizem končno izstopi iz začaranega kroga pridobivanja kilogramov in vstopi v nov ciklus super-izgorevanja maščob. Ta formula je navdušila svetovno sceno, zdaj pa se ekskluzivno lahko naroči tudi v Sloveniji.

Za bralce portala moskisvet.si ekskluzivni popust v višini 20.00 EUR →

Jared McGreevy, sin revnih irskih migrantov, je odraščal v ZDA in je potem, ko je postal slaven, razkril to ekskluzivno novico, saj verjame, da si vsi zaslužijo imeti videz, ki si ga želijo. „Ne moremo vsi opravljati težkih fizičnih del, nismo vsi premožni, da bi lahko kupovali najkvalitetnejša živila, nimamo vsi čas za telovadnico. Zato sem moral odkriti to skrivnost.“ S tem je pretresel temelje prehranjevalne in fitnes industrije. Le vprašanje časa je, kdaj bodo izdelek PGC500TM umaknili iz tržišča.

Izdelek lahko naročite TU

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1