Od kod denar?

Naloga Specializiranega državnega tožilstva je tudi, da kriminalcem odvzame premoženje. Največ, kar sedem milijonov, skušajo odvzeti balkanskemu bojevniku Draganu Tošiću. Izvor 400 tisočakov mora pojasnjevati Janez Janša, kar 870 tisoč evrov pa potomci Jožeta Zagožna. Bitko so sprožili tudi proti Francu Kanglerju.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 161
 
ironi 05.06.2017 10:07:19
Vse kar vidimo državljani okoli sebe (ukradeno državno premoženje-denar in podjetja oz. nepremičnine) je plod brezplačnega lastninjenja od začetka osamoosvojitve dalje. Izum Peterleta in Sascha iz Čikaške šole in ideologija dr. Fridmana, a ne?? Takšno lastninjenje sta ob nekem omizju na TV potrdila dr. Mencinger in mag. Rop. In drzni pri koritih (bančnih in podjetnih), omenjeni v prispevku so to počeli, in sedaj v pravnem zagovoru brijejo norce iz sodstva, ta pa nima "zakonite podlage" za pregon oz. odvzem "ukradenega" ustvarjalcem tega, davkoplačevalcem in nazadnje nam vsem v državi, ki nismo ob teh "koritih"!!!! Ker sem že kar pri letih, sem to premoženjsko "kalvarijo" zasledoval, kar se je dalo preko medijev in tudi ožji sorodnik je postal "gazela" , čeprav je le cca pol leta pred tem pricijazil na to delovno mesto brez vsakršnih izkušenj iz linije "upravljanja in vodenja", ker je v tem letu šele zaključil prvo stopnjo lesarske ob delu. Nobeden v politiki se v tistem času ni spraševal o kakšnem znanju, ker so dela "individualnega" usmerjali AGENTJE IZ SRDA, povsod tam kjer so podjetja imela prijavljeno negativno bilanco na uradu za statistiko. In ta zakonodaja se iz prihvatizacijske v pravo kazensko, vleče kot jara kača, ker so vpleteni razni forumi, ki ščitijo prejšnji sistem oz. vodilne tam. Vsi državljani pa hudičevo preplačujemo osamoosvojitelje, ki so plenili in še plenijo to našo ljubo in si dajejo duška, ker, kot taki niso zaželeni že od samih volivcev in "verjamem" tudi od tistih, ki so nekdaj vodili sistem in niso nič družbenega ukradli. To lahko trdim, ker jih nekaj poznam.
Več komentarjev