Odvetnik staršev umrlih dvojčkov: Se je kdo opravičil? Poklical starše na pogovor? Samo zavili so se v molk ...

Če bi bilo vse tako kot bi moralo biti, bi bila Luka in Aleks - dvojčka, ki sta se mrtva rodila v trboveljski porodnišnici - danes stara skoraj osem mesecev. Najverjetneje bi se že plazila, jedla kašice in se smejala. A zaradi pomankljive komunikacije sta se rodila mrtva. "Kot če bi se pogovarjali 'Ej, kruha je zmanjkalo v trgovini', ne pa o dveh zdravih fantkih," je ogorčena mamica dvojčkov.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 67
Tina2016 05.09.2016 19:39:22
Po vsem kar berem o sebi..o njiju..res ne vem kako se zmorem...ocitno mi dajeta moc..od tam nekje...nimam pojma. Brati od nekih x ljudi kako sem jaz kriva...kako so moji kg krivi za ne vem kaj vse..branje o tem da sem imela skozi celotno nosecnost zd.tezave, branje da sem ne vem kaj vse zavracala...od kje vam te lazi vi ljudje x, od kje??!! Vse, ki motijo moji kilogrami...nosila seem dvojcka...dvojcka...38.tednov...vecina kg pa je nastala in nastaja zdaj zaradi vseh jebenih tablet ki jih jem, da funkcioniram dokaj normalno..da ne tulim cele dni...da lahko prenesem vsa blebetanja ljudi...ki nimajo imen so le xy in neki skrivni profili....vse lazi..izgovori..natolcevanja....ma ljudje res niso ljudje...kje imate srce...vest..duso??.....SE ENKRAT...V NOSECNOSTI NISEM IMELA NOOOBEENIIIH TEZAV...VSE DO 36.TEDNA!!!TOREJ DVA TEDNA OD DATUMA.KO BI MORALI NAREDITI CR!!! VSEM GOBCEM PA SPOROCAM NAJ PRIDEJO...MI POGLEDAJO V OCI...IN IZRECEJO VSE..KAR UPAJO TIPKATI POD SKRITIMI IMENI!! Z veseljem jim povem resnicno zgodbo...od prvega dne do danes!! IN NE BOSTE ME USTAVILI SLA BOM DO KONCA..Z VSEMI MOJIMI ESTETSKIMI NAPAKAMI...POMEMBNO JE ZIVLJENJE..DVE ZIVLJENJI. DO KONCA..ZA NJIJU....ROKICI STA SEGALI ZA ZIVLJENJEM..ZELELA STA ZIVETI...NAGAJATI SESTRICI..PA JU NI!! TO JE BISTVO..NI JU...ZARADI NJIHOVIH NAPAK IN ODLOCITEV..NI JU...NIKOLI JIH NE BO...LAHKO SO PA.ODGLVORNI VSAJ MALO LJUDJE IN KONCNO NEHAJO LAGATI...IN PREVZAMEJO ODGOVORNOST...ZAPUATIJO DELAVNO MESTO OZ.MESTA TER KONCAJO MORIJO!! ZA LUKO IN ALEKSA...DO KONCA!! VEDNO!!!
Več komentarjev