Oskrbnik hleva v Stožicah bo tožil 42-letnika, ki je spolno zlorabil tri konje

Oskrbnik hleva v Stožicah, v katerem je lanskega septembra 42-letni Ljubljančan spolno zlorabil tri kobile in dobil le 2.400 evrov globe, bo zoper storilca vložil civilno tožbo. Zaradi nadlegovanja kobil naj bi se v tistem času poškodoval tudi konj, ki je vrhunski tekmovalec.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
Barker 20.06.2017 14:04:20
To je naravnost boleče za gledat. Te novice postajajo hujše kot v USA. Voditelj, ki dobesedno podaja besede v usta vsem po vrsti. Senzacionalizem, ki se zganja okoli praznega ničesar. Prva oseba, kateri bi toplo priporočal obiskati psihjatrijo je gospod Matija Miklič, ki s svojimi nastopi dela sramoto tako sebi, kot vsem ki se s tem športom resno ukvarjajo. Gospod je v zameno za kanček pozornosti, pripravljen izjaviti karkoli. Če pogledate njegovo mimiko obraza in izbiro besed, vam bo takoj jasno o čem govorim. SRAMOTA da se take zgodbe izkorišča zgolj za samopromocijo in za zatiskanje oči pred resničnimi problemi in mučenjem živali v ozadju. Sam sem delal v hipodromu (sicer ne v Stožicah) in na lastne oči videl, kako se ravna s konji. To so za njih zgolj en dobiček - vse se meri v denarju, konj ki ne prinaša denarja gre proč (marsikdaj tudi v klavnico - pa četudi nebi smel zaradi snovi, ki jih je tekom življenja zaužil). Izpusti NIMAJO NITI TRAVE! In tak gospod kot je ta naš Miklič gre govorit o psihičnih travmah in temu kako mu zdej kobile ne nosijo več denarja - že samo to vam jasno da vedet da se mu gre samo za denar. Res zanimivo mi je kako vsi selpo vrjamejo tem pravljicam. Večina ljudi pa pojma nima kaj se dogaja v ozadju, ker tega tudi ne pokažejo. Zdej bom pa dubu polno nevšečkov, ker izpostavljam pravo problematiko in ljudje neradi slišijo kaj pametnega. Se pa strinjam s tem, da bi moral dobiti hujšo kazen za vdor v hlev. Vse ostalo je pa samo zganjanje senzacionalizma v korist samopromocije in večje branosti. Vse se začne in konča pri denarju. Amen!
Več komentarjev