Slovenija
Oglas

Poletne dogodivščine v Termah Čatež

Čatež, 07. 07. 2014 06.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Poletje je … lenarjenje na soncu ali v senci dreves, so aktivna doživetja in je - VODA ! Doživite poletje v Termah Čatež, prepustite se sproščujočim vodnim užitkom termalne riviere.

Najmlajši bodo najbolj navdušeni nad gusarskim otokom in možnostjo plezanja po njegovih toboganih, ribiških mrežah in palmah ter škropljenju s slapovi. Ljubitelji plavanja - izpopolnite plavalno tehniko v olimpijskem bazenu! Po 'napornem treningu' pa vas čaka bazen nepravilnih oblik in ležerno potovanje na obročih po počasni reki. Brez skrbi – prepustite se sončnim žarkom, počasna reka je namreč sklenjen krog in vedno se vrnete na njen začetek. Za seniorje so tu brbotajoči whirlpooli, za adrenalina željne pa hitra reka z drčami, trojček toboganov ter tobogan boomerang. Za morske 'nostalgike' pa - prijetno zibanje na bazenu z valovi v Termah Čatež.

Mali in veliki gusarji! Ne zamudite Gusarskih družinskih iger (26. julija), kjer se boste pomerili v številnih zabavnih spretnostih.

Na poletni Termalni rivieri je že živahno.
Na poletni Termalni rivieri je že živahno. FOTO:

Največ navijaškega vzdušja se tudi letos sliši in doživi ob dnevnem bodrenju tekmovalcev na adrenalinskem igralu – »Termalni formuli«. Vrhunska vodna tekma in zabava za vse generacije se je začela že konec junija, vrisk navijačev in »škripanje« gum pa bo spremljalo VELIKO NAGRADO TERM ČATEŽ vse do začetka septembra, ko bo v Termah Čatež veliki finale. Absolutno najhitrejša »Termalna formula« bo prejela glavno nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero.

Terme Čatež - 4
Terme Čatež - 4 FOTO:

Počitniški pustolovski duh

Mlade družine lahko v Termah Čatež uživate v hotelskih sobah, apartmajih in v večkrat nagrajenem kampu. Slednjega je ugledno nemško avtomobilsko združenje ADAC tudi v letu 2014 ocenilo kot najboljši kamp v Sloveniji. V goste vabi tudi Indijanska vas s 25 šotori. Cena najema šotora za eno noč vključuje tudi dva dni kopanja na poletni ali zimski Termalni rivieri. Nepozabno pustolovščino boste doživeli tudi v bivanju v kavbojskem vozu, kjer boste uživali v senci dreves, v neposredni bližini parka za lokostrelstvo. Ljubitelji nomadskih počitnic ste v Terme Čatež vabljeni na mistično pustolovščino, poimenovano Jurta.

Gusarske pustolovščine čakajo na vas v prijetno opremljenih plavajočih hišicah v Gusarskem zalivu (http://www.terme-catez.si/catez/namestitev-119/gusarski-zaliv/), v katerih je možna namestitev do petih gusarjev. Hiške so opremljene s kuhinjskim kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z dodatnim ležiščem in mansardnim ležiščem za dve osebi.

Romantični večer v Gusarskem zalivu…
Romantični večer v Gusarskem zalivu… FOTO:

Ob večerih pa je čas za poletno čateško eksplozijo zabave v Luna parku TERMOPOLIS, za osvežujoči 'cocktail' pri Kapitanu ali pa za dodatno 'sladkost' v slaščičarni Urška.

Vabljeni navijači in tekmovalci!

Poletje v Termah Čatež bo tudi letos nadvse športno obarvano in zabavno. Zaznamovali ga bodo številni turnirji in nepozabne športne preizkušnje. Tekmovalni duh v Čatežu namreč nikoli ne počiva. Pomerite se v paru ali dvojicah na prenovljenem tenis igrišču. Mladi košarkarji se prav v tem trenutku z Matjažem Smodišem učijo pravilnega driblanja. Sredi julija se bo na pripravah v Termah Čatež mudila tudi izvrstna ekipa nogometnega kluba Crvena Zvezda. Za nogometno evforijo in glasna zaključna navijanja ob osvežitvi pa poskrbijo v Fan coni z MAXI zaslonom in promocijskimi cenami pijač.

Še skok do morja …

Terme Čatež - 3
Terme Čatež - 3 FOTO:

Živahno in vroče bo letošnje poletje v Aquapark Hotelu Žusterna. Jutro se bo pričelo z vodno telovadbo, kateri bo sledil športno dopoldne. Dan bo poln športnih iger in ob zabavnih ritmih bo še prehitro minil. Večerno dogajanje na terasi bodo popestrili salsa večeri. Čarodej pa bo s svojimi triki navduševal staro in mlado.

Več o ponudbah, dogajanjih in novostih spremljajte na www.terme-catez.si in FB strani, kjer lahko spremljate razplet tekmovanja za Veliko nagrado!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3