Pomoč dobrih ljudi potrebuje vse več družin

Kriza se poglablja in verjetno prihajajo še težji časi, opozarjajo v dobrodelni organizaciji Anina zvezdica. Ker mnogo družin živi na robu preživetja, bodo v ponedeljek znova začeli zbirati hrano z daljšim rokom uporabe, ki jo bodo razdelili med socialno najšibkejše.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pridružite se uradni strani oddaje 24UR na Facebooku s klikom na

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
19mamica88 19.04.2012 14:04:30
vrsto let sem velikokrat kaj podarila v vozičke, ki so ponavadi stali v nakupovalnih centrih oz. trgovinah, dokler nisem lansko leto na lastne oči videla kaj se dogaja s to podarjeno hrano....primer ljubljanskega interspara na viču......delavkam razdelijo veliko te hrane, ker redeči križ noče vzeti te hrane, ker pravijo da je imajo dovolj oz. preveč.....(ena izmed delavk je moja sorodnica) nekaj te hrane je dala tudi meni, ker pač ni mela kam s toliko hrane(npr. dobila je 15 kg riža...itd.).........jaz ne darujem, nikoli več tudi enega makarončka....na žalost, ker vidim kaj se stemi stvarmi dogaja
Več komentarjev