Slovenija
Oglas

Poskrbite za boljši vid tudi na cesti z brisalci Heyner Hybrid

Ljubljana, 30. 03. 2015 10.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Avtomobilski brisalci lahko pomenijo razliko med življenjem in smrtjo. Poskrbite za varnost na cesti s primerno opremo!

 

Brisalci - 1
Brisalci - 1 FOTO: Brisalci

Na avtomobilske brisalce se spomnimo le takrat, ko jih potrebujemo, pozorni pa postanemo šele v primeru, da imamo z njimi težave. A prav preventivna skrb za brisalce lahko ključno prispeva k varnosti vožnje, zato je vsekakor pametno, da si vzamemo minuto časa in preverimo ta pomemben element opreme našega jeklenega konjička. Večina vozil še vedno uporablja klasične brisalce, katerih metlice so navadno sestavljene iz kovinske konstrukcije in brisalnega dela iz gume. Novejša vozila pa so že opremljena s ploskimi »flat« brisalci, ki odpravijo potrebo po nerodni zunanji konstrukciji in izkoriščajo prednosti tehnologije.

 

Brisalci - 2
Brisalci - 2 FOTO: Brisalci

Pravi zmagovalci med brisalci za avto pa so hibridni brisalci, ki združujejo prednosti obeh opisanih vrst. Med hibridnimi brisalci gre gotovo izpostaviti izdelke izpod rok zanesljivega nemškega proizvajalca Heyner Mobil, ki trgu predstavlja brisalce Heyner Hybrid, kakovostne univerzalne brisalce za praktično vse vrste vozil. Gre torej za ploske brisalce, okrepljene s kompaktno trdno konstrukcijo, ki optimizira učinkovitost brisanja. Posebej zasnovana konstrukcija brisalcev Heyner Hybrid omogoča popolno prileganje brisalcev na vseh vetrobranskih steklih, učinkovitost brisanja pa je garantirana v vseh razmerah. Ploska zasnova porazdeli stične točke vzdolž celotne Heyner Hybrid metlice brisalca, dodatna opora trdne konstrukcije in posebej zasnovanega spojlerja pa zagotavlja, da je brisanje res povsod učinkovito – brez lis in tudi pri visokih hitrostih! Popolno prileganje brisalcev je torej tista lastnost, ki jo želimo videti – zagotovi nam namreč, da bodo brisalci učinkovito opravljali svoje delo, hkrati pa bodo pri delovanju tihi in nevidni. Če to kombiniramo s privlačnim minimalističnim dizajnom, odpornim in neopaznim ohišjem ter univerzalno zasnovo, dobimo metlice brisalcev Heyner Hybrid – brisalce, ki bi morali biti serijsko vgrajeni na vsako vozilo!

Brisalci, ključni element varne vožnje. Izberite kakovostne brisalce! Hibridni brisalci prihodnosti.

Ker pa še ne živimo v prihodnosti, moramo za menjavo brisalcev poskrbeti sami. Na srečo so brisalci Heyner Hybrid univerzalni, na voljo za praktično vse modele vozil, namestimo pa jih lahko na različne vrste nosilcev in mehanizmov. Najboljše pa smo pustili za konec – brisalci Heyner Hybrid so najcenejša investicija v varnost na cesti, ki se bo povrnila že takoj, ko boste imeli prvič priložnost preizkusiti prednosti novih tehnologij!

Novosti inovativnih nemških proizvajalcev so na voljo pri zanesljivem zastopniku AMR avtooprema, seveda pa tudi preko spleta – AMRavtooprema.si! Poleg hibridnih brisalcev Heyner Hybrid so na voljo tudi drugi izdelki proizvajalca Heyner - Alca Mobil, katerega metlice brisalcev so bile dvakrat zapored izbrane za najboljše med vso konkurenco! Poskrbite za svojo varnost, poskrbite za svoje brisalce!

Brisalci - 3
Brisalci - 3 FOTO: Brisalci

Za več informacij o metlicah brisalcev Heyner Hyibrid lahko obiščete spletno stran www.AMRavtooprema.si ali pokličete na 040 819 115.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1