Prazniki bodo deževni

Božični dan bo deževen, dež bo zaznamoval tudi dan samostojnosti in enotnosti. Tudi v dneh do konca leta ustaljenega vremena ne bo. Občasno se bodo prek naših krajev pomikale vremenske fronte, ob padavinah bo po nižinah deževalo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dan pred božičem bo v jugozahodni in osrednji Sloveniji pretežno oblačen, drugod pa bo precej jasno. Zjutraj nas bi lahko ponekod po nižinah pričakala megla, v višjih legah in ponekod po nižinah pa bo čez dan pihal jugozahodni veter.

Ponedeljkove najnižje jutranje temperature bodo od –2 do 2, na Primorskem do 6, najvišje dnevne od 6 do 11 stopinj Celzija, so zapisali na Agenciji za okolje.

Na božični dan, v torek, se bo pooblačilo, v zahodni in osrednji Sloveniji bo začelo deževati. Dež pa bo pospremil tudi jugozahodni veter.

novoletna jelka

(Foto: Thinkstock)

V sredo zjutraj in dopoldne se bo dež okrepil in razširil nad vso Slovenijo ter zvečer in v noči na četrtek ponehal. Ob koncu padavin se bo meja sneženja predvidoma spustila do okoli 800 m nadmorske višine, so še zapisali na Arsu.

V dneh do konca leta ustaljenega vremena ne bo, občasno se bodo prek naših krajev pomikale vremenske fronte, ob padavinah bo po nižinah deževalo.

Več o vremenu ...

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
f16falcon 23.12.2012 15:11:25
Namesto "belaaa snežinka ki padaaaa"bo po novem"kristalnaaaa kaplja ki padaaaa":)
Več komentarjev