Pred državnim zborom postavljene ograde

Na Trgu republike, na katerem naj bi se zbrali protestniki, so že postavljene ograde, ki varujejo tudi državni zbor. Policija ob tem udeležence opozarja, naj ne nasedajo provokacijam morebitnih nasilnih posameznikov ali skupin.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ograja pred državnim zborom

Ograde pred državnim zborom in na Trgu republike so že postavljene. (Foto: Blaž Garbajs)

Udeležbo na današnji "prvi vsesplošni vstaji" v Ljubljani je napovedalo že več kot 11 tisoč ljudi, policisti pa so že sredi priprav. Pred državnim zborom in na Trgu republike, na katerem naj bi se ob 15. uri začeli protesti, so tako že postavili ograde.

Na policiji so potrdili, da se pripravljajo na osem mirnih protestov, obenem pa upajo, da ne bo treba ukrepati. Ob tem policija spet poziva vse, ki se bodo danes udeležili protestov, da protestirajo mirno.

Ograja pred državnim zborom

(Foto: Blaž Garbajs)

Še posebej pa udeležence policija opozarja, naj ne nasedajo provokacijam morebitnih posameznikov ali skupin, ki bi izvrševali kazniva dejanja ali prekrške. O nasilnih dejanjih, ki bi se lahko zgodila med protesti, naj takoj obvestijo policiste, ki bodo ukrepali v skladu z danimi pooblastili, svetujejo na PU Ljubljana. Prav tako pozivajo vse, ki bodo mirno protestirali, da se odmaknejo od oseb, ki bi izvajale nasilna dejanja in tako omogočijo policistom varno in uspešno intervencijo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
kmadra 21.12.2012 19:37:04
FANTJE S KAPUCAMI
POGLEJ
Več komentarjev