'Pred nami je nekaj prijaznih pozno poletnih dni'

V prihajajočem tednu kaže, da bo vreme lepo. Še največ jasnine bo ravno na praznični torek, podobno bo tudi v sredo, ko pa lahko predvsem na severu države nastane kakšna nevihta. Prav tako ne bo prevroče, saj se bodo temperature ustavile pri 30 stopinjah Celzija. 

''Pred nami je nekaj prijaznih pozno poletnih dni, največ jasnine bo prav na praznični torek, ko bo spet okoli 30 stopinj Cezija,'' sporočajo vremenoslovci z Agencije za okolje. 

Očitno smo z najhujšo vročino v letošnjem poletju opravili, bo pa v prihajajočem tednu kar nekaj lepih dni, ki jih velja za izkoristiti za potepanja po naši lepi deželi. 

Jasno in sončno vreme se bo iz nedelje nadaljevalo v ponedeljek, ko pa se bo v notranjosti države sredi dneva zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, ob morju 18, najvišje dnevne temperature pa se bodo povzpele do skoraj 30 stopinj Celzija. Po napovedih se bodo temperature gibale od 25 do 29 stopinj Celzija. 

Vremenska napoved

Vam je všeč trenutna vremenska napoved? (Foto: POP TV)

Še nekoliko topleje in jasneje bo na praznični torek, ko verniki praznujejo Marijino vnebovzetje. V torek bomo že beležili 30 stopinj Celzija, v sredo bo še za kako stopinjo topleje, a popoldne lahko predvsem v severni Sloveniji nastane kakšna nevihta, navajajo na spletni strani Arsa. 

V četrtek in petek prav tako kaže na večinoma sončno vreme. Ob koncu prihodnjega tedna pa se verjetnost za padavine in ohladitev poveča, nato pa spet kaže na suho vreme, vremensko napoved zaključujejo na Arsu. 
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
pepikrlinca 13.08.2017 22:25:29
pozno poletje je septembra, ne pa avgusta.....arso..bljak
Več komentarjev