Slovenija

Zaradi nesreče več ur oviran promet na štajerski avtocesti

Ljubljana, 01. 09. 2014 07.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
D.L./B.G.
Komentarji
1

Zaradi trčenja osebnega avtomobila in tovornjaka med predoroma Trojane in Podmilj je bila avtocesta v smeri Ljubljane dalj časa zaprta. Poškodovanih ni bilo, nastala je le gmotna škoda. Posledice prometne nesreče so odpravili.

Turistična sezona se izteka, zato se bo postopno povečalo število obnovitvenih ter vzdrževalnih del na slovenskih cestah. Voznike opozarjamo na previdnost in upoštevanje spremenjene prometne signalizacije.

Na štajerski avtocesti je bila zaradi prometne nesreče med predoroma Trojane in Podmilj v jutranjih urah avtocesta v smeri Ljubljane dalj časa zaprta. Kot je pojasnila Nataša Pučko, tiskovna predstavnica PU Ljubljana, sta trčila osebni avtomobil in tovornjak. V nesreči ni bilo poškodovanih, nastala je zgolj gmotna škoda in dolg zastoj. Promet je bil preusmerjen na regionalno cesto Trojane–Blagovica. Posledice prometne nesreče so odstranili, promet pa je stekel normalno.

Zastoj
Zastoj FOTO: Thinkstock

Okvarjeno tovorno vozilo na gorenjski avtocesti ovira promet na izvozu Lipce iz smeri Ljubljane.

Zaradi poplavljena cestišča je zaprta cesta Slovenska Bistrica - Poljčane v Poljčanah in Majšperk - Jurovci pri Stogovcih.

Zaradi burje prepovedan promet

Na regionalni cesti Razdrto - Ajdovščina in na hitri cesti med CP Nanos in Ajdovščino je zaradi burje prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton.

1. in 2. septembra bo promet oviran in povečan na cestah med letališčem Jožeta Pučnika in Bledom zaradi vozil s spremstvom.

Več ...

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

civitasstain@gmail.com
01. 09. 2014 08.46
+4
Že čakam na komentarje. Eni počasi vozjo, tovornjaki s ceste, al pa da se jim mudi, pa da predori niso prav delan, ceste itak slabe in policija pa nas z radarji čaka v grmovju. Sem kaj pozabil? Da vsak se naj prime najprej za svoj nos!