Slovenija

Kje so vsi dosjeji?

Ljubljana, 27. 11. 2007 20.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Gašper Lubej
Komentarji
6

Na pravosodnem ministrstvu so odkrili 5500 kartotek političnih zapornikov iz časa totalitarizma. Mnogi dosjeji pa manjkajo.


SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DarthRevan
28. 11. 2007 16.33
Ali pa samo rad žre živce tistim ki se radi živcirajo.
romantik75@email.si
28. 11. 2007 16.31
Prvo Borec Teb res ni več pomoči, očitno maš možgane sprane do konca ali pa si Milan Kučan.
Prvo Bore
28. 11. 2007 15.35
Na juriš, na juriš, na juriš, krik borcev vihra skozi hoste, sovragove vrste so goste! Udari, navali, usekaj, izpali! Na juriš, ohej, partizan, pred tabo svobode je dan! Na juriš, na juriš, na juriš, Maščujmo požgane domove, maščujmo vse naše grobove! Preženi besneče in reši trpeče! Na juriš, ohej, partizan, pred tabo svobode je dan! Na juriš, na juriš, na juriš, požgimo vsa gnila drevesa, zemljo spremenimo v nebesa! Vsem sonce naj sije, le radost naj klije! Na juriš, ohej, partizan, pred tabo svobode je dan! Na juriš, na juriš, na juriš, vsi bratje teptani za nami, svobodo si vzamemo sami! Skoz' glad in trpljenje v lepše življenje! Na juriš, ohej, partizan, pred tabo svobode je dan!
origano.dm@gmail.com
28. 11. 2007 13.01
Romantik75, ko se je govorilo v zvezi s sojenjem Ribičiču, so menda bivši domobranci rekli: Pustite ga, star je! (tako pravi Dežman, ki je potomec partizanskega heroja.) Jaz mislim, da njegovo penzijo pa bi res lahko razdelili potrebnejšim. Zakaj bi še vedno dobival visoko penzijo? Hinko Murovec, ?
romantik75@email.si
28. 11. 2007 11.58
Kakšno neumno vprašanje, se ja dobro ve, da so jih komunisti uničili kolikor se je dalo in to določene še po letu 1991 v času vlad LDS, po čigaven navodilu pa se tako, ker se ve kdo stoji za LDS, SD in strank, ki so v zadnjem času nastale iz njih, roko nad njimi pa ima Kučan, čeprav večina tega ne vidi, ker mediji tega ne smejo objavit, ker so v veliki večini tudi v njihovih rokah in če bi se kdo spozabil točno ve kaj ga čaka. Prvo Borec in njemu podobni dvomim, da ste si reportažo sploh ogledali pa čeprav je iz vaše POP TV.Pa še nekaj kdo bo plačal te odškodnine o katerih se govori, spet med njimi tudi nedolžni državljani. Zato bi bil že čas, da se tem zločincem vzame bajne nezaslužene pokojnine in to bi bil že lahko prvi vir denarja, ki bi lahko šel zate odškodnine.
pravica@gmail.com
28. 11. 2007 10.10
Prvoborec, KDO se oglaša! Zakaj nisi raje tiho, če se že opravičiti ne znaš! Obnašaš se, kot da si edini petelin na gnoju!