Pri nas ne bi hodila, na Hrvaškem bosta

Anže in Enej, štiriletna dvojčka s cerebralno paralizo iz Ljubljane, bosta kljub drugačnemu mnenju slovenskih zdravnikov čez dve leti hodila. Tako napoveduje specialistka iz Zagreba, ki je začela otroka zdraviti, potem ko so pri nas že obupali.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
Abrams 02.10.2013 11:56:31
Vse bolj se mi zdi, da bi se morala tudi v zdravstvu država umaknit. Osebno mi je bolj všeč privatno zdravstvo, ker je bolj energično. Kar se pa cen tiče, pa si prosim izračunajte, koliko boste dali za zdravstvo, koliko boste porabili, ga koristili (koliko imate poznanstev) in koliko bi za to dali v privat zdravstvu. Cene so smešno enake ali pa še v prid privat. In verjemite, tudi cene zdravil bi malo zanihale navzdol. Konkretno, za isti vloženi denar v zdravstvo v avstraliji dobiš takojšno polno oskrbo. razlika je v tem, da država vzame 20% zneska 80% privat zavarovalnica. (ravno nasprotno). Če pa plačaš samo državi, pa recimo čakaš 3 leta za operacijo kolka. Toliko za primerjavo.
Več komentarjev