Rok Snežič je za našo televizijo spregovoril o svojem poslovanju

Za našo televizijo se je odzval domnevni posrednik pri skoraj polmilijonskem posojilu SDS-u Rok Snežič. Potem ko smo poročali, da bi moral kot tujec ob poslovanju v Bosni in Hercegovini dostaviti potrdilo o nekaznovanosti, zdaj sam pravi, da to zanj – kot lastnika podjetja – ne velja, ker da je takšna zakonodaja Republike Srbske. Kaj pa afera, je škodila Janezu Janši?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Po skoraj tednu dni poročanj o domnevno spornem posojilu SDS in sumljivih povezavah posojilodajalke Dijane Đuđić se je za našo televizijo odzval domnevni posrednik Rok Snežič.

Potem ko smo poročali, da bi moral kot tujec ob poslovanju v Bosni in Hercegovini dostaviti potrdilo o nekaznovanosti, zdaj sam pravi, da to zanj – kot lastnika podjetja – ne velja, ker da je takšna zakonodaja Republike Srbske.

Rok Snežič

Rok Snežič pravi, da dobro pozna zakonodajo Republike Srbske. (Foto: POP TV)

"Glede na to, da imam marca zagovor doktorata na Pravni fakulteti v Banjaluki, pa bi skoraj moral poznati zakonodajo Republike Srbske," je zapisal v sporočilu novinarki Ireni Jovevi, ki se mudi v Banjaluki.

Snežič torej trdi, da pri podjetjih v Banjaluki pravnomočno ne sme biti obsojen direktor. On pa ni direktor, pač pa lastnik, med drugim denimo kluba Capo. Zapisal je tudi, da so slovenski organi v BIH že avgusta bosanskim poslali depešo zanj, da se preveri njegovo premoženje in poslovanje. In tudi ve, kakšen odgovor so dobili nazaj. A nam ga ni zaupal.

Več v tem trenutku ni želel povedati, a to se utegne še spremeniti. Zanj imamo kar precej vprašanj, ne le o njegovih poslih, ampak tudi povezavah z njegovo vsaj znanko Dijano Đuđić in seveda njegovim bivšim cimrom na Dobu, Janezom Janšo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 769
kapljač1 14.01.2018 18:00:48
S tem, ko ve kakšna je do ljudi in vere , duhovščina v resnici, menim da ve tudi , v čem je Snežič ravno največji ekspert. "Očitno vodi Janez Janaš politiko, ko mu je čisto vseeno, ali se kure pred mrakom, v kurnik zapro, skupaj z lisico". Kakor koli ,nič od tega ni državniška drža in še manj državniški nastop.
kapljač1 14.01.2018 18:09:35
Snežič je lahko prepotenten. Janši je lahko celo glavni finančni svetovalec- Se Janša vsaj ne bi šel državne politike!
Več komentarjev