Slovenija

Zaradi Putina Avstrijci že pripravljajo obvoze, obveščeni tudi Nemci in Nizozemci

Dunaj/Ljubljana, 26. 07. 2016 10.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
N.Š.K./STA
Komentarji
342

Obisk Putina ne bo ohromil le Slovenije, pač pa bo zaradi strogih varnostnih ukrepov, ki jih zahteva ruska delegacija, ohromljen precejšen del turističnega transporta s severa Evrope na Hrvaško in v obratni smeri. Avstrijci predvidevajo, da bi lahko bil predor Karavanke v soboto zaprt od 9. do 18. ure, zato so se temu že prilagodili in okrepili število zaposlenih.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Opozorila tujcem
    02:18
    Iz 24UR: Opozorila tujcem
  • Iz 24UR: Protest pred ambasado
    02:45
    Iz 24UR: Protest pred ambasado
  • Iz 24UR: Delo ruskih umetnikov
    02:01
    Iz 24UR: Delo ruskih umetnikov

V soboto v Slovenijo prileti ruski predsednik Vladimir Putin, ki se bo udeležil slovesnosti ob Ruski kapelici. Ob obisku ruskega predsednika bodo ob kapelici veljali najstrožji varnostni ukrepi. Tam sicer pričakujejo 2500 obiskovalcev, obiskovalci pa bodo lahko pod Vršič v soboto prišli le z akreditacijo, vabilom in osebnim dokumentom, v Kranjski Gori pa bodo morali opraviti varnostni pregled, podoben tistemu na letališčih. Zaradi varovanja visokega ruskega gosta bo na območju Gorenjske in Ljubljane v soboto veljal spremenjen prometni režim, Putinov obisk pa bo močno vplival tudi na tranzit evropskih turistov, ki prek Slovenije potujejo na Hrvaško in naprej na jug.

Avstrijski Asfinag je izdal obvestilo, da obstaja možnost, da bo 30. julija predor Karavanke zaprt med 9. in 18. uro.
Avstrijski Asfinag je izdal obvestilo, da obstaja možnost, da bo 30. julija predor Karavanke zaprt med 9. in 18. uro. FOTO: Miro Majcen

Ker podrobnosti Putinovega obiska v Sloveniji niso znane, je težko predvidevati, kdaj bodo daljše zapore na gorenjski avtocesti in kdaj naj bi bil predor Karavanke zaprt na slovenski strani. Po dosedanjih načrtih naj bi ruski predsednik na Brnik prispel v soboto ob 13. uri, po udeležbi na slovesnostih pri Ruski kapelici in na Žalah ter delovni večerji z gostiteljem, predsednikom republike Borutom Pahorjem na Brdu pri Kranju pa bo zvečer odpotoval nazaj v Moskvo. Zapore prometa so tako predvidene okoli opoldneva in popoldne in bi lahko trajale vse do zgodnjega večera.

Iz Avstrije sporočajo, da bo ob zaporah predora Karavanke avtocesta proti Sloveniji za ves promet zaprta že pri razcepu Beljak, opozorilna tabla za spremenjeni prometni režim v Sloveniji pa bo že pred Salzburgom, na meji z Nemčijo.

Prometna blokada v Sloveniji na eno prometno najbolj obremenjenih sobot

Medtem ko slovenska policija udeležencem v prometu svetuje, da na območju Gorenjske in Ljubljane 30. julija ne načrtujejo potovanj oz. jim priporočajo, da načrtovane poti opravijo v dopoldanskem času ali jih prestavijo na zgodaj zvečer, ko ne pričakujejo več zapor na glavnih tranzitnih poteh, pa je avstrijski Asfinag že izdal opozorilo in prek medijev obvestil svoje državljane, da zaradi Putinovega obiska predvidevajo, da bo predor Karavanke v soboto na slovenski strani zaprt od 9. do 18. ure.

Avstrijski Asfinag predvideva zaporo Karavank med 9. in 18. uro

Avstrijski Asfinag se je na sobotni Putinov obisk dobro pripravil. V primeru zapor bodo promet preusmerili proti Italiji že v Salzburgu.
Avstrijski Asfinag se je na sobotni Putinov obisk dobro pripravil. V primeru zapor bodo promet preusmerili proti Italiji že v Salzburgu. FOTO: AP

V primeru, da bo predor dlje časa zaprt, so se po dogovoru z Darsom v Asfinagu odločili za nekaj alternativnih poti, kamor bodo preusmerjali voznike. Tako bodo v primeru zapore že v Salzburgu obveščali voznike, naj se preusmerijo na Italijo, prav tako bodo okrepili število zaposlenih na tamkajšnji cestninski postaji, ki bodo v več jezikih pojasnjevali voznikom, kakšne so alternativne poti. V primeru, da bo na območju Beljaka nastal daljši zastoj, pa bo Asfinag poskrbel za vodo, ki jo bodo delili obtičalim v zastoju.

Asfinag je o predvidenih daljših in krajših zaporah na Gorenjskem in okolici Ljubljane že obvestil tudi nemški ADAC ter Nizozemce. Prav tako navajajo, da vse podrobnosti Putinovega obiska še niso znane, zato bodo prometna obvestila o morebitnih zastojih in zaporah sproti sporočali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kako se izogniti zaporam na Gorenjskem?

Tako Dars kot Asfinag voznikom iz zahodne in severne Evrope svetuje, da za pot proti Hrvaški uporabijo pot preko Italije, v obratni smeri pa pot preko Italije ali preko Ljubljane in Maribora v smeri proti Gradcu (Graz). Uporabniki avtoceste A10 iz smeri Salzburga se naj v primeru zaprtja predora Karavanke na razcepu pri Beljaku (Villach) usmerijo proti Italiji (A23, Trbiž/Tarvisio-Udine-Palmanova) in naprej proti Sloveniji (priporočena je avtocesta A34, Villesse-Gorizia in nato v Sloveniji H4 Vrtojba-Razdrto).

Na zemljevidu so z zeleno označene alternativne poti, kamor nameravajo v primeru zastojev preusmeriti voznike.
Na zemljevidu so z zeleno označene alternativne poti, kamor nameravajo v primeru zastojev preusmeriti voznike. FOTO: POP TV

Za tiste, ki se v soboto vračajo proti severu, svetujejo navedeno italijansko smer ali uporabo primorske avtoceste A1 preko Ljubljane (A2/A1) in naprej po A1 proti Mariboru in Gradcu. Iz smeri Dalmacije (A3) svetujejo uporabo obvoza preko hrvaške avtoceste A4, madžarske M7 in slovenske A5 do Maribora in naprej proti Avstriji. Druga možnost je uporaba dolenjske avtoceste A2 (Obrežje-Ljubljana), iz Ljubljane pa je potem možna pot proti Postojni po primorski avtocesti A1 in preko Italije proti Avstriji ali smer po vzhodni obvoznici Ljubljane (A1) proti Mariboru in Gradcu.

Prometne zapore v času vrhunca turistične sezone lahko povzročijo dolge zastojem, zato se v soboto oborožite z veliko mero potrpežljivosti in dovolj pitne vode.
Prometne zapore v času vrhunca turistične sezone lahko povzročijo dolge zastojem, zato se v soboto oborožite z veliko mero potrpežljivosti in dovolj pitne vode. FOTO: POP TV

Oviran bo dostop do brniškega letališča

Putinov obisk najverjetneje ne bo povzročil daljših zamud na letališču Jožeta Pučnika, sporočajo iz Aerodroma Ljubljana. Kljub temu opozarjajo, da bo dostop do letališča čez dan močno oviran. Potnikom in obiskovalcem letališča zato svetujejo, da se na letališče ta dan odpravijo prej kot običajno.

Informacije glede morebitnih sprememb oziroma posebnosti letalskega prometa bo Aerodrom sproti objavljal na lastni spletni in Facebook strani.

V Aerodromu Ljubljana posebej opozarjajo na čas med 12. in 14. uro, ko bo letalo predsednika Putina prispelo v Slovenijo in med 19. in 21. uro, ko bo zapustilo državo. Takrat bo dostop do letališča močno oviran oziroma zaprt.

Letališče bo omejeno obratovalo od pol ure pred predvidenim pristankom Putinovega letala do odhoda ruskega predsednika v spremstvu policije z območja letališča. Prav tako bo omejeno obratovanje letališča zvečer, omejitve bodo uvedli pol ure pred predvidenim odhodom letala in bodo trajale dokler to ne bo zapustilo slovenskega zračnega prostora.

Na letališču tako ne pričakujejo, da bo v soboto prišlo do večjih zamud, odpovedi ali kakršnih koli drugih večjih posebnosti v letalskem prometu.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (342)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Profesormarck
27. 07. 2016 21.27
+0
Življensko pomembna tema-medvedek pu iz rasije......milanove ovčke,pa kar nakladajo in nakladajo..o pomembnih stvareh pa ne morejo komentirat,ker imajo cenzuro.
korintos23
27. 07. 2016 13.26
+4
Putin je ponosen mož, ne jamra in ne cvili kot eni drugi voditelji v EU!
seljakback
27. 07. 2016 13.27
+1
a se ni tvoj fotr boril za ss divizijo v rusiji
seljakback
27. 07. 2016 13.28
+2
Bojan-F
27. 07. 2016 13.21
+1
Desni sektor, guruji komuniciranja in zagovorniki Kaosa se vedno in vztrajno "palijo" na Putin Vladimira. Vsaj korporativisticna desnica molci.
seljakback
27. 07. 2016 13.22
+1
sam teli nasi desnicarji sploh ne vejo da je tudi putin desnicar
korintos23
27. 07. 2016 13.23
+1
ONniON
27. 07. 2016 13.10
+0
dobrodošel naš putin
enakostzavse
27. 07. 2016 13.17
-2
To sem že enemu zblojenemu napisal, pa bom še tebi: Dej prosim, pejdi v soboto pod Vršič in izreči putinčku tvojo gorečo privrženost. Ne se ozirat na varnostnike, so pristaši amerike. Čez tri mesece, ko boš pogojno lahko premikal rokice in telo, pa se slišimo. Poročaj kako te je lepo, po bratski, sprejel putinček. Če pa nimaš dnarja za avtobus, pa pejdi na Žale popoldan, bo tudi tam.
korintos23
27. 07. 2016 13.21
+2
enakost, tebe je baba zapustila da si tak žleht?
korintos23
27. 07. 2016 13.22
+1
Lepiš in popaš to tvojo noro misel že celi dan!
srebrnibreg
27. 07. 2016 13.29
+4
enako- torej ti nisi vesel, ker je Putin zaustavil prihod beguncev?
Ramzess
27. 07. 2016 13.09
-2
Nekam pogosto hodi sem, dvomim da samo zaradi spomenika in da je zaradi tega pol Evrope v kolapsu.
enakostzavse
27. 07. 2016 13.04
-2
Zakaj se pa putin prevaža naokrog v mercedesu ? Pa saj imajo tam v rusiji cestne križarke kot so zaporožec, volga, moskvič. Zakaj ne uporablja nekaj svojega, ko je baje rusija tako tehnološko na višku, da ne potrebujejo zahoda ?
seljakback
27. 07. 2016 13.06
+1
zakaj je pa ameriski general najraj pil rakijo...sej majo dober wiski
enakostzavse
27. 07. 2016 13.13
+0
To veš kdo odgovarja z vprašanji ? Ti ne bom pisal , ker je grda beseda, vendar resnična. In kaj mene briga nek ami, kateri ima rad rakijo ?
korintos23
27. 07. 2016 13.17
-1
Tudi Ameri se vozijo v vesolje z rusko raketo!
enakostzavse
27. 07. 2016 13.19
Tudi to ni odgovor, je neko brezvezno pisanje. A ste res tako kratki, da niste sposobni napisat negaga odgovora na preprosto vprašanje. In ne, ameri so bili na plovilu rusov, katerega so popravljali ker sami niso sposobni tega. Do gor pa so se pripeljali na štop. Obama in Merklova pa se verjetno vozita z moskviči hahahahahahha
korintos23
27. 07. 2016 13.22
+1
A to misliš? Ker Rusi imajo denar in si lahko to privoščijo!
korintos23
27. 07. 2016 13.26
+2
Zakaj pa skoraj celi svet uporablja kalašnikovko?
seljakback
27. 07. 2016 12.59
+2
Posnetek napada na dvojčka iz leta 2001, ki je bil do včeraj skrit javnosti
seljakback
27. 07. 2016 13.00
+2
enakostzavse
27. 07. 2016 13.05
A že imaš privide ? Delirij ? Sem ti že svetoval, da pustiš šmarnco pr mir. Saj veš, metilni alkohol, kot v vodki.
seljakback
27. 07. 2016 13.09
-1
Zanimiv efekt na 2:45 do 2:50 minute to se zgodi ko je stavba minirana!!!
enakostzavse
27. 07. 2016 13.15
-2
In ti si strokovnjak za eksplozive in njiho pravilno potavljanje ? Edin eksploziv katerega poznaš, je rušilna, uničujoča šmarnica. Ali pa, čaki malo, da nisi ti janšev sošolec iz Kumrovca, kjer so vas take stvari učili. Pa bavčijev hahahahaha.
korintos23
27. 07. 2016 13.18
+1
seljakback
27. 07. 2016 13.21
-2
kerovođa....nisi bil ne lacen ne zejen a ti mi je zdej zahvala da sem lepo skrbel za tebe
enakostzavse
27. 07. 2016 13.23
+1
Pa vsaj en šolan je bil v temu duetu hahahahahah
seljakback
27. 07. 2016 13.26
-1
oho korintos ...a ti si tud obiskoval baricevica
korintos23
27. 07. 2016 13.27
+1
ti se hvališ s tem, malo se beri kužo?e?ec! hahaha
ni_mi_vse_eno
27. 07. 2016 12.31
+0
Leta so živeli ukrajinci in rusi v miru, kar naenkrat pa miljoni ukrajincev pobitih od ruske roke.
HorstWiesel
27. 07. 2016 12.55
+1
korintos23
27. 07. 2016 13.20
Milijoni? A to misliš menda na muslimane tam spodaj?
korintos23
27. 07. 2016 11.42
+5
A bo Pahor imel Janšev govor izpred par let? lepo je opisal ruski in slovenski narod!
seljakback
27. 07. 2016 11.45
-4
ti si tud en levicarski blefer ..nic boljsi od janse sej ni cudn da si ga leta 2004 volil
seljakback
27. 07. 2016 12.01
-3
egoisticni levicarski blefer je dal sam seb plus
korintos23
27. 07. 2016 13.04
+1
seljakback
27. 07. 2016 11.13
+2
cudovit dan soncek sije Putin dobrodosel......ko je prisel clinton je bilo vse kontra
enakostzavse
27. 07. 2016 11.19
+0
Dej prosim, pejdi v soboto pod Vršič in izreči putinčku tvojo gorečo privrženost. Ne se ozirat na varnostnike, so pristaši amerike. Čez tri mesece, ko boš pogojno lahko premikal rokice in telo, pa se slišimo. Poročaj kako te je lepo, po bratski, sprejel putinček. Če pa nimaš dnarja za avtobus, pa pejdi na Žale popoldan, bo tudi tam.
seljakback
27. 07. 2016 11.33
+2
si jezen ? slabe volje? te matra nespecnost?
enakostzavse
27. 07. 2016 12.32
-2
Nič od tega. Samo sem ti priporočal kaj naredit , da prideš do "avtograma" tvojga idola. Sej veš, najstnice so tudi vztrajne ko hočejo avtogram od biberja. Ne daj se takoj odpravit, vztrajaj in boš "poplačan" , pa še doma boš kake pol leta. Ah ja, si na borzi. Potem ti pa ostane samo zavarovanje za poškodbe. Boš pokasiral kar močno vsoto. Ne pozabi se naknadno zahvalit tvojmu idolu. Kaj veš, mogoče še enkrat pol leta in izplačilo zavarovalnine.
seljakback
27. 07. 2016 12.34
+1
enakostzavse vzemi bilobil ali viagro ti bo resila zakonski stan....za mene se pa ne kej prevec sekirat
enakostzavse
27. 07. 2016 12.56
+0
seljačino, nisi vreden da bi se sekiral zaradi tebe. Rad se pač pozabavam z ljudmi na zelo nizki ravni, kateri imajo o sebi veliko mnenje. Se mi smilite, po drugi strani pa ste zabavni.
feliks-07
27. 07. 2016 09.51
+1
To bo velik šok za ljubljanske sendvič turiste,ki vsak petek in soboto okupirajo dobršen del Slovenije.Ne razumem zakaj ljubljančani ob vikendih tako masovno bežijo iz prelepe in bele Ljubljane najlepšega mesta na svetu.In to ne samo poleti ampak čez celo leto tudi takrat ko je slabo vreme.
deathbite
27. 07. 2016 09.58
+5
Če ne bi bilo tvojih sendvič turistov, bi marsikatera vukojebina bila še večja vukojebina!
feliks-07
27. 07. 2016 10.29
-1
Največ zaslug za te vukojebine ima ljublanska pohlepna elita.Vzameš 100 daš 1.
deathbite
27. 07. 2016 10.36
+2
Saj ste hoteli svojo občino!? "Ljubljanska pohlepna elita"?? 90 jih sedi v parlamentu, še najmanj iz Ljubljane! In če pogledaš tajkune, ti so iz cele Slovenije. Iz Ljubljane še najmanj.
feliks-07
27. 07. 2016 10.43
+0
Pravniki,ki so pisali osnutke zakonov,ki so napisani tako,da omogočajo ropanje,ki traja že 25 let so tudi iz Ljubljane.
deathbite
27. 07. 2016 10.47
+3
Kakšno ropanje? Konkretno. Zakone ne sprejemajo tisti, ki jih pripravijo.
HorstWiesel
27. 07. 2016 10.54
+2
25letni rop Slovenije je v domeni barab iz cele Slovenije.
deathbite
27. 07. 2016 11.03
+3
HorstWiesel
27. 07. 2016 11.16
+2
korintos23
27. 07. 2016 09.26
+7
Če to hitro ne mine se bo našim spreobrnjenim zrolalo! Sedaj pa še teti Wilkomen najboljše ne kaže, res so v ritki!
korintos23
27. 07. 2016 09.25
+2
Ko pa tota gužva tam na Vršiču mine, bo pa ena lepa vožnja z motorjem da vidimo kaj so vse uredili in poštimali!
enakostzavse
27. 07. 2016 11.21
+1
Samsung Android
27. 07. 2016 09.22
+1
Cel rompom pom da se bo par kravatarjev slikal....namesto da bi bilo tiho, bi na hitro prišel in odšel, pa še noben nebi vedel!
korintos23
27. 07. 2016 09.28
+3
A to pa ne! Zelo hitro bo prišel on odšel, malo beri! Je pa lepo da se bo priklonil pokojnim še na Žalah, svojim rojakom kateri so pomagali nacizem in fašizem uničiti. Počasi bi spet lahko prišli, vsaj tako kaže.
Samsung Android
27. 07. 2016 09.20
+0
Žalostno....zaradi ene osebe gre na kolena cela država......res žalostno
korintos23
27. 07. 2016 09.22
+4
Ali EU, ali celo celi svet? Dober je toti Putin a ne?
Samsung Android
27. 07. 2016 09.23
+1
Dajmo v trento povabit Erdogana...:) ob istem času
korintos23
27. 07. 2016 09.24
+1
Erdogan je zelo dober za tiste katerim vlada, pa tudi sami so si ga izvolili!
enakostzavse
27. 07. 2016 08.24
+1
In ko bodo pripadnike neke etnične skupine pri nas, pokradli te ptiče iz brona, delo "ruskih umetnikov", bo pa prišlo do napetosti med državama ? Sicer so jih plačali rusi, nadomestke pa bomo sigurno mi plačali. In to nekajkrat. Bron se baje dobro prodaje hahahahaha
enakostzavse
27. 07. 2016 08.20
-3
In zaradi nekega malega rusa, narcisoidnega psihota, se zopet med sabo delimo na leve, desne, cerkvene, necerkvene................ Z takim načinom res ne moremo prit na čisto in zaživet v harmoniji. Je pa to glavni cilj nekaterih, da razbijajo harmonijo in patriotizem, ker edino tako lahko še malo ostanejo na sceni. Butlni pa padajo na te finte.
korintos23
27. 07. 2016 09.23
+3
Kdo se deli? Levi so bili v Jugi sedaj ste se pa vi spreobrnili v desnjake!
deathbite
27. 07. 2016 10.39
+2
"Janša: Ruska kapelica kot simbol prijateljstva, ki povezuje slovenski in ruski narod Ob Ruski kapelici pod Vršičem so se danes s tradicionalno slovesnostjo spomnili ruskih vojnih ujetnikov, ki jih je med prvo svetovno vojno zasul snežni plaz. Premier Janez Janša, častni pokrovitelj slovesnosti, je v nagovoru pred okoli 2000 zbranimi kapelico označil za simbol prijateljstva, ki povezuje slovenski in ruski narod."
enakostzavse
27. 07. 2016 11.04
+0
kori, a tebe tudi sopara daje ? Jaz pa desnjak ?
enakostzavse
27. 07. 2016 08.16
+2
Vse pokrove od kanalizacij zapret in zavarit, ker moderni atentatorji se skrivajo po kanalizacijah hahahahahahahahah. Preganjavica je huda bolezen, strah in slaba vest, še hujša hahahahah
korintos23
27. 07. 2016 08.22
+4
Ko pride papež ali Obama se tudi vse dol zavari!
enakostzavse
27. 07. 2016 08.25
-4
Omenjena dvojica vsaj predstavlja nekaj. Vsak na svojem področju, kar pa za putina, v pozitivnem smislu, nikakor ne moremo trdit.
korintos23
27. 07. 2016 09.22
+3
Vatikan res dosti predstavlja ja! Siromakom naj dajo ne pa jim jemljejo.
HorstWiesel
27. 07. 2016 11.01
+1
In amerika tudi dosti "pozitivnega" predstavlja, ja
enakostzavse
27. 07. 2016 11.06
-1
Nisem pristaš Vatikana, pa vseeno predstavlja papež luč skoraj dvema miliardama vernikov. Koliko vernikov ima tale tvoj putin ?
HorstWiesel
27. 07. 2016 11.22
+0
Niti enega, ker v človeka ne moreš verovat. In ko se pogovarjamo o Putinu, se ne pogovarjamo o nekih lučeh, verovanju v namišljena bitja,... ampak govorimo o človeku, ki je Rusijo iz Jelcinovega pepela ponovno dvignil in postavil na zemljevid svetovnih velesil, ob tem pa se ne uklanja Washingtonu.
korintos23
27. 07. 2016 11.41
+0
enakost, v kaj te ti veruješ, v preteklo življenje ali v prihodnost?
enakostzavse
27. 07. 2016 12.39
+1
V marsikaj, ampak nič od naštetega. Edino mogoče v prihodnost, ker zaupam pametnim in nepokvarjenim ljudem.Sem že napisal da nisem cerkvenjak, pa zgleda nisi vedel prebrat. Imam res grdo pisavo. Putin, patriot, je rešil samo sebe in neka tisoč oligarhov. Ostali folk pa živi v bedi, ampak jim je lepo, MORA jim bit lepo, saj veš, če se pritožiš te čaka gulag ali sibirski delovni logori. Bravo putin-rešitelj, hahahahahah
enakostzavse
27. 07. 2016 12.42
+1
Dobro, samo vi pravoslavci ste pač drugačnega mnenja. Kori, nisi mi odgovoril. Koliko vernikov, prostovoljnih, pa ima tvoj putinček narcisoidni?
HorstWiesel
27. 07. 2016 13.00
-1
enakost, niso vsi ljudje taki oportunisti, ki bi za en razred boljši avto zatajil lasten ponos, pokončnost,...Veš, svoboda ni to, da se svobodno nažiraš vse sorte svinjarij od tujcev, ki ti diregiraho, kdaj, koliko in kaj bož požiral,..... svboda je, da si svboden od tujcev in njihovega dirigiranja.
enakostzavse
27. 07. 2016 13.10
+1
In ti si potemtakem svoboden ? Malikuješ psihota in praviš da je to svoboda ? Pejdi, pejdi, pozdravi se delirija in pridi nazaj kot normalen človek.
HorstWiesel
27. 07. 2016 14.27
Nisem na tvoji frekvenci, da bi koga malikoval
HorstWiesel
27. 07. 2016 14.32
Po tvoje so psihoti tisti, ki se ne uklanjajo zahodnim zdrahatorjem, kajne.
mentorhercul
27. 07. 2016 08.04
Pol slovenije bo bentil nad tem, bom kar doma!
deltex
26. 07. 2016 21.59
+16
Klinc, grem pa v Prekmurje, tudi tam je zelo lepo in krasni ljudje. Putin pa je vseeno dobrodošel.
enakostzavse
27. 07. 2016 08.33
-1
Nikar ! Se govori namreč, da bo putinček obiskal Moravske toplice, ker potrebuje blatno kopel za svojo "izklesano" telo. Pa gibanice ima rad, samo jih bodo pripravli njegovi kuharji, kot vso drugo hrano za njega, pa ne vem če bodo tako dobre kot original. Saj veš, tudi sam šef Bine, ne naredi takega boršča kot neka ruska mamka.