Slovenija
Oglas

Radi dobro potujete?

Ljubljana, 08. 09. 2014 07.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste se že kdaj odpravili na potovanje, na katerega se zaradi pomanjkanja časa niste uspeli dobro vsebinsko ter organizacijsko pripraviti in ga navsezadnje niste doživeli tako, kot ste želeli?

V Karpatih vstopimo v grad Bran grofa Vlada Cepesa, bolj znanega kot filmsko razvpitega krvosesa Drakule.
V Karpatih vstopimo v grad Bran grofa Vlada Cepesa, bolj znanega kot filmsko razvpitega krvosesa Drakule. FOTO:

Bi si želeli na potovanje odpraviti sproščeno, kjer boste resnično dobro in vsestransko spoznali deželo ter njene zanimivosti in s katerega se boste vrnili polni lepih vtisov, prijetnih spominov in zanimivih informacij?

Po prekrasnem potovanju po Šrilanki sledi 4 dnevno uživanje na enem izmed otokov rajsko lepih Maldivov.
Po prekrasnem potovanju po Šrilanki sledi 4 dnevno uživanje na enem izmed otokov rajsko lepih Maldivov. FOTO:

Vse to boste najlepše doživeli, če se odpravite na organizirano potovanje z agencijo Potovanja Pisanec, ki je specializirana družinska agencija iz Škofje Loke, katera na podlagi dolgoletnih in bogatih izkušnjah, ki so si jih nabrali v 24 letih uspešnega poslovanja, skrbno organizira lastna potovanja po Evropi in svetu, potnikom pa nudi strokovno vodenje, nočitve v dobrih hotelih in potovanja z udobnimi sodobnimi avtobusi. Predvsem pa je agencija POTOVANJA PISANEC znana po tem, da daje poudarek na izredno bogati vsebini potovanja in skrbi za varnost potnikov med samim potovanjem. Njihovi potniki so poleg spoznavanja znamenitosti destinacije, ki poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju, v največji meri deležni nazornega zgodovinskega pregleda razvoja neke dežele, predstavitev njihove kulture, navad, posebnosti v kulinariki, rastlinstvu in živalstvu ter ne nazadnje vsakodnevnega življenja, ki ga zelo radi primerjajo z našim.

Ogled prizorišča izkrcavanja na Omaha Beach v Normandiji 6.6.1944, ko se je na Dan-D začela operacija Overlord in prebila Hitlerjev atlantski zid.
Ogled prizorišča izkrcavanja na Omaha Beach v Normandiji 6.6.1944, ko se je na Dan-D začela operacija Overlord in prebila Hitlerjev atlantski zid. FOTO:

Posebno pozornost namenjajo tudi izbiri odličnih vodnikov, ki po natančno organiziranem potovanju, dodajo še tisto nadvse pomembno piko na i. Le dobro organizirana in izvedena potovanja naredijo zadovoljne potnike, ki agenciji Potovanja Pisanec že od samega začetka z reklamo 'od ust do ust', širijo krog novih potnikov.

Potovanje Južna Afrika vključuje tudi obisk mogočnih Viktorijinih slapov in NP Chobe, ki velja za enega izmed najlepših in najpestrejših na tem delu Afrike.
Potovanje Južna Afrika vključuje tudi obisk mogočnih Viktorijinih slapov in NP Chobe, ki velja za enega izmed najlepših in najpestrejših na tem delu Afrike. FOTO:

Na spletnem katalogu si lahko ogledate njihovo ponudbo oz. se naročite na svoj brezplačni izvod kataloga, na podlagi katerega se za njihove najbolj prodajane programe potniki že vpisujejo za leto vnaprej.

Top destinacije letošnje jeseni

Najbolj prodajane destinacije za prihajajočo jesen so objavljene na strani www.pisanec.si: Tirolska in Dolomitska cesta (6.-7.9.) ter Vojvodina (18.-21.9.), ki ima srce in dušo bivše A-O dežele na Balkanu. Ogledali si bodo Sombor, Subotico, Paličko jezero, Vršac, Novi Sad, Petrovaradin in Sremske Karlovce. Ker bodo na poti večkrat pokušali vina, ter uživali okuse hrane na salaših, lahko to turo razglasimo za gurmansko. Sledita Makedonija in Albanija (23.-28.9, letalo), ki vabita na ogled znamenitosti in vinskih kleti od Skopja čez Prilep do Bitole in Ohrida, v »deželi orlov« pa bo poudarek na starih mestih Kruje in Berat. Veliko zanimanje je tudi za Karpate in Transilvanijo (10.-14.10.), saj Romunija deluje, kot muzej na prostem, kjer nas presenetijo tudi stara zgodovinska mesta in bogata narava. Sledijo temperamentna Andaluzija (01.-05.10.) in Neapeljski zaliv s prestižnim otokom Capri (07.-12.10.), več kot desetletna uspešnica pa je tudi zgodovinsko bogato potovanje Normandija in Bretanja (26.-30.9). Ko bo pri nas že turobna jesen, bo največ potnikov odpotovalo v tople kraje Maroka (9.-18.10.) in na tropski biser Šrilanko (5.-16.11.) s počitniškim podaljškom na rajsko lepih Maldivih ali pa bodo obiskali vedno privlačno Južno Afriko (30.11.-12.12.), saj poletijo tudi do Viktorijinih slapov in doživijo fantastičen NP Chobe v Bocvani. Zaradi izredno ugodne cene bodo nekateri potovali v Iran (25.10.-1.11.), drugi pa bodo obiskali ˝neverjetno Indijo˝ (8.-19.12.). Sicer pa so poleg te aktualne jesenske ponudbe, njihove glavne uspešnice Islandija, Skandinavija, Irska, , Baltski trojček, Severna Španija, Peru in Bolivija, Kuba, Argentina, Mehika, Japonska, Madeira in še mnoge druge destinacije, ki bodo objavljene v novem nastajajočem katalogu 2015, ki predvidoma izide v januarju in se nanj lahko že sedaj naročite.

V Sahari nas prevzame mesto Ait Benhaddou, kot primer berberske gradnje, ki je svojo podobo posodilo za kuliso filmoma Lawrence Arabski in Gladiator.
V Sahari nas prevzame mesto Ait Benhaddou, kot primer berberske gradnje, ki je svojo podobo posodilo za kuliso filmoma Lawrence Arabski in Gladiator. FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3