Slovenija
Oglas

Razbremenite svojo hrbtenico in zadnjico

Ljubljana, 25. 08. 2014 06.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celodnevno sedenje na neudobnem stolu ima za posledico lahko bolečine v hrbtu ali zadnjici. Če tudi vi več ur dnevno presedite za računalnikom ali za volanom, gotovo poznate ta neprijeten in boleč občutek.

Blazina Dualuxe - 3
Blazina Dualuxe - 3 FOTO:

Si predstavljate, kako bi bilo, če bi lahko po dolgih urah vožnje ali sedenja, vstali spočiti?

Ne bodite tudi vi eden izmed miljona ljudi po vsem svetu, ki trpijo zaradi bolečin ter zapravijo na stotine evrov za izdelke in terapije, ki ne delujejo.

Blazina Dualuxe - 1
Blazina Dualuxe - 1 FOTO:
Blazina Dualuxe je inovativen izdelek, ki združuje peno z visoko gostoto in jedro iz gela, zato zagotavlja maksimalno oblazinjenje in oporo vašemu telesu med sedenjem. Z blazino Dualuxe se vsak stol prelevi v udobnega, ne glede na vrsto stola in čas, ki ga preživite v sedečem položaju.

REVOLUCIONARNA ZASNOVA

Običajne blazine so izdelane iz navadne pene. Revolucionarna zasnova blazine Dualuxe pa vključuje dve plasti pene z visoko gostoto in notranje jedro podpornega gela, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev teže, ne glede na vrsto stola.

To prepreči pritisk in neudobje ter zmanjša obremenitev mišic in sklepov zaradi telesne teže.

Za razliko od običajnih blazin, ki sčasoma postanejo neudobne, se pena z visoko gostoto in gel za zmanjšanje pritiska v trenutku prilagodita vsaki postavi. Dualuxe se med sedenjem vsakič oblikuje po vašem telesu in se prilagodi vsem gibom. Dualuxe vam zagotavlja najboljšo oporo in udobje in učinkovito preprečuje bolečine v hrbtenici.

IDEALNA ZA SEDENJE KJERKOLI

Prednosti te tehnologije boste občutili vsakič, ko boste blazino uporabili na stolih na terasi ali celo na trdih kovinskih stolih. Če v službi po cele dneve sedite na pisarniškem stolu, pa je blazina Dualuxe nepogrešljiva. Revolucionarno jedro iz gela vašemu telesu nudi popolno oporo in omogoča enakomerno porazdelitev telesne teže med sedenjem.

Blazina Dualuxe - 2
Blazina Dualuxe - 2 FOTO:

Mehko prevleko iz flisa lahko perete v pralnem stroju. Poleti vas bo ohladila, pozimi pa ogrela. In ker je blazina Dualuxe zelo lahka, jo lahko vzamete s seboj kamorkoli: tudi na plažo ali v park.

PRIMERNA ZA VSAKOGAR

Zaradi priročne dimenzije je odlična za tudi za tiste, ki veliko vozite, pa naj bo to avto, tovornjak, ali drugo vozilo. Zaradi univerzalne velikosti v merah 45 x 35 cm se odlično prilega vsem sediščem, tudi invalidskemu vozičku. Postala bo vaš zvesti spremljevalec, pa naj si bo za pisarniško mizo v službi, kuhinjsko mizo, na fotelju ali celo na plaži.

Kaj še čakate?

Pokličite svetovalca za več informacij na brezplačno številko 080 34 76. Več o blazini Dualuxe boste našli na spletni strani www.bctv.si, kjer lahko si lahko ogledate tudi akcijsko ponudbo ostalih izdelkov.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1