Znanost in tehnologija
Oglas

Reši pticam življenja!

Ljubljana, 20. 12. 2016 07.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

1. slovenska patentirana ptičja hišica, ki rešuje pticam življenja. Preprečuje zaletavanja v vaša okna in nudi hrano pticam, ko same ne zmorejo poskrbeti zase. Ptičja hišica ob kateri se zabavajo vsi njeni uporabniki, predvsem pa ptice!

Ptičja hišica BirdhouseInn pritrjena na oknu omogoča pogled na ptičke med hranjenjem.
Ptičja hišica BirdhouseInn pritrjena na oknu omogoča pogled na ptičke med hranjenjem. FOTO:
Veste, da največ ptic letno pogine zaradi zaletavanja v okna? Kot primer, samo v Ameriki jih zaradi zaletavanja v okna letno pogine ena milijarda. Pritrjena ptičja hišica na oknu to zaletavanje preprečuje.

Milijarde ptic vsako leto pogine, predvsem zaradi intenzivnega kmetijstva, podnebnih sprememb, lova, krčenja njihovega naravnega bivališča in pomanjkanja hrane. Primarni namen BirdhouseInn je zaščita in skrb za obstoj ptic.  Z njo lahko otroke naučite vrednot, odgovornega ravnanja in sočutja do živali. Namenjena je prav za vsak dom, od majhnih stanovanj, do hiš z vrtovi. Je majhna, praktična in se enostavno pričvrsti na okno ter skozi prepušča vso svetlobo. Omogoča, da lahko hranjenje in veselo igro ptic, opazujete kar iz vašega naslonjača. S svojimi štirimi unikatnimi dizajni je pravi modni trend k vsaki fasadi.

BirdhouseInn lahko dobite v štirih novih dizajnih, ki bodo popestrili vaše okno.
BirdhouseInn lahko dobite v štirih novih dizajnih, ki bodo popestrili vaše okno. FOTO:
Vsem bralcem 24ur.com pri prvem nakupu podarjamo 10% popusta. Vse kar morate storiti je, da ob spletnem naročilu dopišete kodo R3SHOP24UR. Koda je vnovčljiva do 23. 12. 2016.
Veste, da največ ptic letno pogine zaradi zaletavanja v steklo? Kot primer, samo v Ameriki jih zaradi zaletavanja v steklo letno pogine približno milijarda. Pritrjena ptičja hišica na steklu to zaletavanje preprečuje, saj onemogoča odsev. Poleg vseh prednosti, se BirdhouseInn  od konkurenčnih ptičjih hišic razlikuje tudi po izjemno nizki ceni. Omogoča možnost tiska po želji in je primerna kot darilo, tudi poslovno.

Za globalno razširjenim trendom ptičjih hišic BirdhouseInn, kot ga poznamo danes, je leto testiranj in razvoja. Uspeli smo razviti najbolj optimalno ptičjo hišico na trgu. Zgrajena je iz lahkotnega a hkrati trpežnega materiala, odpornega na mokroto in UV žarke. Tako, da so lahko uporabniki brez skrbi, da bi se hišica ob dežju ali močnem soncu uničila. Polimer plastike, polipropilen, ima dolgo življenjsko dobo in omogoča tudi popolno reciklažo. Poleg vseh prednosti za svojo sestavo ne uničuje dreves. Zakaj bi posekali drevo, ki je primaren dom pticam in potem iz tega naredili ptičjo hišico?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za več informacij o ptičjih hišicah ali nakup kliknite tukaj.

Naročnik oglasa je K2 PAK d.o.o.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni