Revmatologi svarijo: Ne nasedajte temu oglasu

Slovenski revmatologi opozarjajo na zavajajoč oglas za kremo BeezMax. Ta obljublja 'revolucijo', a gre za lažne obljube. Prav tako je v oglasu omenjena Zveza revmatologov Slovenije, ki pa sploh ne obstaja.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zdravniki s kliničnega oddelka za revmatologijo UKC Ljubljana opozarjajo na zavajajoč oglas za kremo BeezMax. Oglasi zatrjujejo, da zdravi sklepe in tkiva ter odpravlja bolečine in otekline. V UKC Ljubljana opozarjajo, da so nekatere navedbe iz oglasa zavajajoče.

BeezMax

Spletna stran, kjer prodajajo kremo BeezMax. (Foto: 24ur.com)

Kot opozarjajo revmatologi UKC Ljubljana, zdravnikov, navedenih v oglasu, ne poznajo in ne gre za slovenske revmatologe. Glede hondroprotektivov pravijo, da so res zaščitniki hrustanca, a takega zdravila na trgu ni. "Zdravila se lahko posrkajo preko kože v krvni obtok, revolucije pa ni," še dodajajo revmatologi.

Poleg tega v Sloveniji tudi ne obstaja Zveza revmatologov, ki jo prodajalci navajajo v oglasih, obstaja pa Revmatološka sekcija pri Slovenskem zdravniškem društvu, so zapisali.

Na uradni prodajni spletni strani izdelka je mogoče izvedeti, da podjetje BeezMAX prihaja iz ameriškega New Orleansa. Na strani pa je prav tako navedeno opozorilo, da ni nobenega zagotovila za posebne rezultate, da se ti lahko razlikujejo med posamezniki, ter da informacije na tej spletni ne predstavljajo obljub ali garancije. Tako podjetje BeezMAX "ne odgovarja za kakršnokoli neposredno, posredno, kaznivo, naključno, posebno posledično izgubo ali škodo, ki bi lahko nastala ali bila povezana z uporabo ali nepravilno uporabo izdelkov podjetja", so zapisali.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 33
lutra lutra 14.02.2018 17:23:11
Kaj pa Ana, ki je shujšala 27 kg in šokirala znanstvenike? O tem oglasu pa ne boste napisali članka?
Več komentarjev