S hrano, ki jo kupujemo, kupujemo tudi smeti: v Ljubljani kmalu nakup brez odvečne embalaže

V središču Ljubljane bomo kmalu imeli trgovino, v katero se bodo kupci lahko po večinoma lokalno pridelano hrano in izdelke odpravili kar s svojo posodo ali vrečko. V te bodo nasuli stehtane stvari, plačali pa bodo točno toliko, kolikor bodo kupili, brez odvečnih embalaž in kar je najpomembneje - brez nepotrebnega onesnaževanja.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
 
flojdi 03.02.2016 14:00:47
K O N Č N O . / ker me v ljupki lj že dolgo ni.. in zdaj grem tja cca 1x /5let... hudo upam , da se bo taka Prodaja pojavila, čimprej, tudi drugje. že zdaj v , bližnjem, merkatorju Vidim stvari, ki se jih da kupit..oz IZTREST iz lepih škatljic..( npr lečo...ipd) . tako bi se lahko komot prodajalo vse kar se lahko nasiplje . enako se že da , o.h. npr vino, natankat . v s sabo prinešeno ; ali kupljeno zadevo. tako bi lahko komot si natankali tudi čistila , šampone ... / pa šepaše .
flojdi 03.02.2016 14:04:48
. pa če dodam : groza me je enih , ki vsak dan , ob vsakem nakupu , kupijo Novo plastiko (Cekar ! ). ali dajo dve banani v eno Plastiko, eno limono v drugo Plastiko, 3kmperčke v tretjo Plastiko...ej.
Več komentarjev