Domača scena
Oglas

Skok v poletje s Termami Čatež!

Čatež ob Savi, 24. 05. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Počitnice v Termah Čatež so polne številnih vodnih in adrenalinskih doživetij, presenečenj in prijetnih spominov, ki jih po oddihu še dolgo časa obujamo v družbi najbližjih.

Seveda pa je eden od glavnih razlogov, zakaj izbrati Terme Čatež za svojo počitniško doživetje, njihova  poletna Termalna riviera, ki predstavlja pravi vodni raj ne le za najmlajše, ki se šele spoznavajo z vodo, temveč tudi za najstnike in njihove starše. Na voljo je več kot 10.000 kvadratnih metrov termalnih vodnih površin, z mnogimi vodnimi atrakcijami, tobogani in bazeni.

Uživanje v vodi tisočerih oblik: tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ...
Uživanje v vodi tisočerih oblik: tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ... FOTO: TERME ČATEŽ

Mlade družine lahko v Termah Čatež uživate v hotelskih sobah, apartmajih in v večkrat nagrajenem kampu. Tega je ugledno nemško avtomobilsko združenje ADAC tudi v letu 2016 ocenilo kot najboljši kamp v Sloveniji. V goste vabi tudi Indijanska vas s šotori, postavljenimi v petih krogih, vsak s svojo filozofijo, ki predstavlja čvrsto vez med načinom življenja Indijancev in spoštovanjem narave. Vsem, ki želite doživeti indijansko pustolovščino v pravih indijanskih šotorih, predlagajo počitnice v tipiju (z možnostjo bivanja do 4 osebe) - že od 59 evrov na dan. Izjemno ugodna cena najema šotora za eno noč vključuje tudi dva dni kopanja na poletni ali v zimski Termalni rivieri.

Hišice, zgrajene iz naravnih materialov, dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja sprostitev in uživanje na prostem.
Hišice, zgrajene iz naravnih materialov, dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja sprostitev in uživanje na prostem. FOTO: TERME ČATEŽ

Gusarske pustolovščine boste doživeli v naselju dvajsetih plavajočih hišk sredi jezera. Za gusarsko pustolovščino (s kopanjem za največ pet oseb) boste odšteli od 79 evrov / noč. Nepozabno doživetje je tudi bivanje v kavbojski kočiji oz. vozu, kjer boste uživali v senci dreves, v neposredni bližini parka za lokostrelstvo.

Termalna formula in škripanje gum

 

Prihaja poletje, zato bo zanimivo igranje odbojke na mivki, ki leži na idilični lokaciji ob jezeru, tik poleg Indijancev in gusarjev. Terme Čatež pa bodo postale tudi kraj dogajanja mladinskih in otroških športnih kampov.

Za adrenalinsko vročico in navijaško vzdušje pa bo tudi letos ponovno poskrbelo tekmovanje na Termalni formuli.
Za adrenalinsko vročico in navijaško vzdušje pa bo tudi letos ponovno poskrbelo tekmovanje na Termalni formuli. FOTO: TERME ČATEŽ

V sredini junija se bo začela poletna čateška eksplozija zabave in škripanje gum, pospremljeno z bučnim navijanjem tekmovalcev, ki se bodo pomerili na adrenalinskem igralu »Termalni formuli«. Termalno dirkaško vzdušje bo prisotno celotno poletje. Po treh progah se bodo hkrati spustili tekmovalci, bodisi v parih ali posamezno, in tudi letos se boste lahko preizkusili v dirki za Veliko nagrado 2016.

Neskončno vodno uživanje za najmlajše v Aquaparku Žusterna
Neskončno vodno uživanje za najmlajše v Aquaparku Žusterna FOTO: TERME ČATEŽ

Živahno bo tudi v Aquapark Hotelu Žusterna. Dnevi bodo polni športnih iger in zabavnih ritmov, večerna dogajanja na terasi pa bodo popestrili vroči poletni ritmi.

Več o dogodkih in poletnih novostih na www.terme-catez.si.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1