Oglasno sporočilo

Skupaj so izgubile kar 41 centimetrov!

V zadnjem mesecu so družbena omrežja preplavile fotografije uporabnic »čudežne kreme«, ki topi maščobo in pomaga pri oblikovanju postave. Pri znanih Slovenkah smo preverili ali krema zares učinkuje, spremljali rezultate njene uporabe in preverili kaj sploh vsebuje krema, ki je postala HIT.

Med uporabnicami kreme je namreč kar nekaj Slovenskih misic in blogerk, ki so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono. Pogovarjali smo se s Tjašo Kokalj, Danico Lovenjak, Anamarijo Avbelj, Dašo Podržaj, Manjo Plešnar, Evo Ahačevič, Anjo Jenko in Patricio Peklar, ki so v kremi Intheline odkrile hiter način za izgubo maščob na problematičnih delih telesa.

Slovenske estradnice so, tako kot vse ženske, pod velikim pritiskom, da so njihova telesa popolno izoblikovana in učvrščena. Doseganje teh rezultatov pa zanje ni prav nič bolj preprosto kot za popolnoma običajna dekleta in ženske. Tudi one se spopadajo z neželenimi maščobnimi oblogami, celulitom in odvečnimi kilogrami!

Resnične in preverjene izpovedi

Misice in blogerke so nam povedale, da sezona kopalk, kratkih krilc in modnih revij tudi zanje predstavlja dodaten stres, saj morajo še posebej paziti, da so njihova telesa v najboljši možni formi.

In the line zvezdnice - 1

Manja Plešnar, voditeljica, ki se je pripravljala na svojo sanjsko poroko, je ob redni vadbi uporabljala tudi kremo, ki jo je poimenovala kar »čudežna kremica«, saj je z njo v prvem tednu skupaj izgubila 2 cm. Na Instagramu pa je zapisala: »Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!! «

Anamarija Avbelj, miss Universe in manekenka, nam je razkrila, da si pred modnimi revijami pomaga tudi z uporabo krem za učvrstitev postave. Letos pa je odkrila kremo Intheline, ki je že v prvem tednu uporabe pokazala vidne rezultate. »Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Vsak dan se s kremo namažem na predele stegen, trebuha in zadnjice ter na poseben koledarček, ki sem ga prejela ob nakupu zabeležim rezultat« nam je o kremi, ki je čez noč postala hit letošnjega poletja, zaupala manekenka, ki je v enem mesecu skupaj izgubila 5 cm.

Še boljše rezultate je zabeležila manekenka Daša Podržaj, ki je v prvem tednu izgubila 4 cm, po dveh tednih uporabe pa kar 8 cm obsega na trebuhu, stegnih in zadnjici. Zadovoljstvo z rezultati je pokazala s fotografijo na družbenih omrežjih: »Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam! «

In the line zvezdnice - 4

V pogovoru z Evo Ahačevčič. Danico Lovenjak, Tjašo Kokalj in Patricio Peklar smo odkrili, da si tudi one do lepše postave pomagajo s kremo Intheline.

Priljubljena blogerka in novinarka Eva Ahačevčič je zapisala: »Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj napeto in gladko kožo pa gre zahvala kremi Intheline, v to sem prepričana. Krema mi je všeč zaradi nežnega vonja, elegantne črne embalaže in predvsem, ker nič ne draži kože, a učinkuje …«

Voditeljica in manekenka Tjaša Kokalj Jerala po mesecu uporabe: »Koža je bolj napeta in opazim manj maščobnih blazinic. Rezultati so vidni zelo kmalu.«

PREVERJENO DELUJE

Skupaj so slovenske estradnice v kratkem času z uporabo kreme Intheline izgubile kar 41 cm maščobnih oblog.

Njihov rezultat lahko spremljate na spletni strani.

Družbena omrežja so polna zadovoljnih uporabnic in uporabnikov.

In the line zvezdnice - 2

Čudežna sestavina, ki topi maščobo

Glavna skrivnost kreme, ki je ne le estradnicam, temveč tudi številnim več kot 5.000 Slovenkam, pomagala pri doseganju popolne postave, je v popolnoma naravni aktivni sestavini. Gre za izvlečke rastlin Licorice, ki pomaga pri zniževanju ravni hormona kortizola in dokazano dvakrat hitreje topijo maščobe od katere koli druge sestavine. Intheline krema je edina krema, ki vsebuje to edinstveno sestavino in je po novem v omejenih količinah na voljo tudi na slovenskem tržišču.

DANES POSEBNA PONUDBA ZA BRALCE:PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

PRIPOROČAMO

Pohitite z naročilom, saj je število krem, ki so na voljo v Sloveniji, omejeno.

Naročnik oglasa INTL d.o.o.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: