EU volitve

SMC z Gregorjem Peričem

Ljubljana, 11. 04. 2019 10.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nosilec kandidatne liste SMC je poslanec Gregor Perič, ki mu bodo sledili Helena Cvikl, Janja Sluga, Miha Rebolj, Branislav Rajić, Bojana Cvahte, Vesna Ugrinovski in Aleš Prijon.

Na čelu SMC-jeve liste za evropske volitve bo poslanec Gregor Perič, ki mu bodo sledili Helena Cvikl, direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem, še ena poslanka Janja Sluga, nekdanji hokejski reprezentant Miha Rebolj in poslanec Branislav Rajić. Do konca lista se zvrstijo še Bojana Cvahte, nekdanja sekretarka na ministrstvu za delo in Vesna Ugrinovski. Na zadnjem mestu liste je državni sekretar na ministrstvu za okolje in prostor, Aleš Prijon.

Nosilec stranke Gregor Perič je trenutno poslanec v Državnem zboru in predsednik Odbora za gospodarstvo, sodeluje pa tudi v Odboru za infrastrukturo, okolju in prostor ter Odboru za zadeve Evropske unije. Pred tem je deloval kot izolski podžupan.

Predsednik stranke SMC dr. Miro Cerar je dejal, da si ne želijo hipne mode, temveč evropske dediščine moderne: vladavine prava, demokracije, države blaginje, človekov pravic in razvoja za mir.

SMC je stranka z 10 sedeži v parlamentu, ki je na zadnjih državnozborskih volitvah prejela 9,75 % glasov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MariaAna
21. 05. 2019 20.27
+1
Spet kuhinja in ženski kandidat-diktator med njimi, ki je že na prejšnjem delovnem mestu zganjal teror nad zaposlenimi kot direktor ene izmed mariborskih šol. Da se o tem, kar imajo študenti povedati o tej osebi, sploh ne pogovarjamo. Osebno si takšnih kandidatov za v politiko ne želim. Se je za zamisliti. Te osebe sploh ne bom imenovala, ker po vseh javnih objavah ni težko ugotoviti, kdo je.