Smolnikar po sramotnem neznanju razrešen, a ostaja na ministrstvu

Neznanje državnega uradnika Ministrstva za infrastrukturo Tilna Smolnikarja so pristojni kaznovali, saj so ga razrešili s funkcije vodje Sektorja za učinkovito rabo in obnovljive vire energije. Pa vendar na ministrstvu ostaja, in sicer na projektu energetske sanacije stavb.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Tilen Smolnikar

Tilen Smolnikar se je javno osramotil. (Foto: Kanal A)

V četrtek je na Brdu pri Kranju potekala javna predstavitev na področju proizvodnje električne energije iz vetrne in vodne energije, pametnih števcev in elektropolnilnic, ki jo je sklicalo Ministrstvo za infrastrukturo. Po konferenci je do vodje Sektorja za učinkovito rabo in obnovljive vire energije Tilna Smolnikarja stopila novinarka oddaje Svet na Kanalu A, ki ga je z vprašanji očitno spravila v veliko zagato, saj ji ni znal odgovoriti niti na najbolj osnovna vprašanja. 

Sramoten nastop vodje sektorja so očitno opazili tudi na pristojnem ministrstvu. Sporočili so namreč, da so danes Smolnikarja že razrešili z mesta vodje. Na ministrstvu namreč pričakujejo, da da vodja dobro pozna področje, ki ga vodi, kljub temu pa ostaja na ministrstvu, in sicer na projektu energetske sanacije stavb, kjer menda delo dobro opravlja.

Smolnikar je na položaj prišel prek javnega natečaja, delo je začel 12. septembra lani. A nekateri menijo, da mu je na položaj pomagal oče Stojan Smolnikar, sicer direktor trženja na Energetiki Ljubljana. Že ob nastopu službe so mu nekateri očitali, da nima ustreznih izkušenj, po izobrazbi je namreč geodet in informatik.     

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1049
 
plamencek2 20.02.2017 18:30:45
Takile so na položajih naše države Slovenije.Sej če bo sine ostal brez službe mu bo pa oči drugo zrihtal v najslabšem primeru v Energetiki kjer tudi sam dela. Lahko vas je sram vrli politiki take može da daste na položaje za to bi moral kdo odgovarjat njegov nadrejeni, ki prejema bajno plačo. Delavci pa naj pridno delajo za 600 eur/mesec. Bravo SLOVENIJA !
Več komentarjev