Slovenija
Oglas

Smučaj brezplačno v Kranjski Gori!

Kranjska Gora, 28. 10. 2014 06.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

60 evrov za tri dni smučanja, dve noči v apartmaju in doživetij polno otvoritev sezone? Sliši se odlično, pa še blizu je. Pohiti! Rezervacije samo do 31.10.

S prvo ohladitvijo prejšnji teden so se pobelili tudi višje ležeči kraji in narava je jasno sporočila, da se bliža zima.

V koledarskem času akcije je v Kranjski Gori vreme tradicionalno naklonjeno smučarjem: takole je bilo v začetku decembra na pobočjih pod Vitrancem lani.
V koledarskem času akcije je v Kranjski Gori vreme tradicionalno naklonjeno smučarjem: takole je bilo v začetku decembra na pobočjih pod Vitrancem lani. FOTO:

Če ste med tistimi, ki v kratkem načrtujejo smučarsko otvoritev sezone, potem gotovo že z nestrpnostjo čakate, da se boste podali na proge. Za pobeg od vsakdanjih obveznosti, aktivno sprostitev ter uživanje in razvajanje pa ni nujno treba čez mejo na tamkajšnje "ski openinge".

Ampak ali so smučarske otvoritve v tujini res tako poceni? Kljub "posebnim akcijam" še vedno razmeroma visokim cenam za bivanje in smučarskim kartam je treba prišteti še nujne stroške za pot, tuje vinjete, cestnine ali tunelnine. Pa tudi o tem, koliko znaša račun za vsak obisk lokala ali koče na smučišču, ve dovolj povedati vsakdo, ki si na tujih smučiščih privošči kavo, kosilo ali vrček piva.

Pisana ponudba namestitev, brezplačno smučanje in dobra zabava: to so aduti za Ski 4 Free v Kranjski Gori.
Pisana ponudba namestitev, brezplačno smučanje in dobra zabava: to so aduti za Ski 4 Free v Kranjski Gori. FOTO:

Zakaj ne bi torej letos odprli smučarske sezone kar doma?
Decembrsko smuko, ob tem pa še vrsto zabavnih vsebin, wellness in gastronomsko ponudbo si lahko privoščite tako rekoč pred pragom, v Kranjski Gori. V gorenjskem zimskošportnem centru (mimogrede, občina je ena redkih na svetu, ki se lahko pohvali s svetovnim pokalom tako v alpskem kot skakalnem svetovnem pokalu) so se ponudniki namestitev ter žičničarji so se namreč odločili za svež koncept.

V Kranjski Gori ponujajo tako letos ob otvoritvi sezone kar dobra dva tedna - od 28. novembra do 14. decembra - SMUČANJE BREZPLAČNO.

Pohitite in si zagotovite svoj termin: rezervacije se zaključijo 31.10.
Pohitite in si zagotovite svoj termin: rezervacije se zaključijo 31.10. FOTO:

Preprosto: če se odločite in v akciji "Smučam brezplačno - Ski 4 Free" rezervirate svojo hotelsko sobo, apartma, sobo pri zasebnih ponudnikih ali kakršnokoli drugo namestitev v Kranjski Gori za vsaj 2 noči, boste dobili ob tem še dnevne smučarske vozovnice za vsaj 3 dni. Karte vam bodo namreč podarili za vse dneve, v katerih v Kranjski Gori prenočite, ter še za dan odhoda.

"Gre za akcijo, s katero želimo gostom pokazati, da lahko tudi doma, v Sloveniji, smučajo že zgodaj, ob tem pa izkoristijo še izjemno ugodno cenovno priložnost," pravijo v Kranjski Gori.

Preprosta kalkulacija jim govori močno v prid. Če si štiričlanska družba recimo rezervira prijeten, udoben in prostoren apartma na lokaciji blizu smučišča v Kranjski Gori za npr. 120 evrov na noč, bo strošek na osebo za dve nočitvi znašal 60 evrov, v tej ceni pa bo vsak gost že dobil tudi 3 dnevne brezplačne smučarske karte. Prihranek glede na redno ceno je tako že pri smučarskih kartah več kot 90 evrov, pod črto pa je še privlačnejša prva številka: dve noči in tri dni smučanja za šestdeset evrov!

Kranjska Gora - 4
Kranjska Gora - 4 FOTO:

Temperature v Kranjski Gori so decembra že tradicionalno nizke, prav tako pa bodo žičničarji že v dneh pred začetkom akcije ob primernem vremenu začeli pripravljati proge z umetnim snegom. Garancije za muhasto vreme ni, vsekakor pa tudi ni ovir, da ne bi v Kranjski Gori letos uživali med prvimi.

Ponudba namestitev v akciji Ski 4 Free je raznolika: skočite torej na spletno stran, izberite namestitev po svojih željah in si rezervirajte najugodnejšo smučarsko otvoritev daleč naokrog.

In pohitite: rezervacije sprejemajo v Kranjski Gori le še do 31.10.!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1