Oglasno sporočilo

Snežne freze

Vas čaka odmetavanje snega? V podjetju TMS Brežice imajo za vas rešitev. Naj v kup snega dreza – snežna freza!

HUSQVARNA ST 121E

Kompaktna in visoko zmogljiva 1-stopenjska snežna freza namenjena za čiščenje dovozov in vrtnih poti. Enostavna manevrirnost in inovativno nastavljanje dolžine ter smeri izmeta. Zmogljiv motor z električnim zagonom in delovna širina 53 cm. Učinkovita LED osvetlitev omogoča delo v zgodnjih jutranjih in poznih večernih urah.

Snežne freze

(Foto: arhiv naročnika)

HUSQVARNA ST 268EPT

Visoko zmogljiva dvostopenjska snežna freza. Opremljena z električnim pogonom, hidrostatičnim menjalnikom in servo krmiljenjem. Gosenični pogonski sistem za optimalno vlečno silo in produktivnost, robusten design pa izraža trdnost, vzdržljivost ter prvovrstne rezultate dela v snežnih razmerah.

Snežne freze

(Foto: arhiv naročnika)

HUSQVARNA ST 276EPT

Naša največja in najbolj zmogljiva dvostopenjska snežna freza. Opremljena z zmogljivim 342 kubičnim motorjem, električnim zagonom, hidrostatičnim menjalnikom in servo krmiljenjem. Gosenični pogonski sistem za optimalno vlečno silo in produktivnost, robusten design pa zagotavlja trdnost, vzdržljivost ter prvovrstne rezultate dela v snežnih razmerah.

Snežne freze

(Foto: arhiv naročnika)

PARTNER PSB 300

Z veliko, zmogljivo, dvostopenjsko snežno frezo bo čiščenje tudi velikih količin enostavno. Horizontalni rotor zmelje sneg, preden ga drugi izmeče. Izmet je brezstopenjsko nastavljiv. Grob profil pnevmatik poskrbi za dober oprijem na vseh površinah. Halogenski žaromet olajša delo v mraku. Z elektičnim zagonom je zagon stroja enostaven tudi v hladnem vremenu.

Snežne freze

(Foto: arhiv naročnika)

Za več informacij se lahko obrnete na:

TMS BREŽICE d.o.o.
Trnje 4a
8250 Brežice
Tel: 07 49 66 650
Fax: 07 49 66 652
Email: tms@siol.net
Splet: www.tms-brezice.si

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: