Tujina
Oglas

Šokantni dokaz raziskave: Tablete za doseganje TOP forme brez treninga so prispele na tržišče!

Ljubljana, 30. 03. 2017 07.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vrtoglav ritem življenja in cenejša, toda nezdrava hrana prinašata več slabega kot dobrega. Maščobne obloge se kopičijo, toda fitnes centri so predragi ali pa enostavno za obisk le-teh nimamo dovolj časa.

Vse to so zaključki, do katerih je prišla skupina britanskih znanstvenikov iz Inštituta za raziskovanje hrane na samem začetku raziskovanja, katerega cilj je bil sprejeti konkretne ukrepe za izboljšanje človeškega zadovoljstva z življenjem. Aprila, leta 2015, so raziskovalci prišli do presenetljivega podatka – ljudje so lahko v formi brez kakršnekoli vadbe!

"Zadeva je zelo enostavna," je dejal Ian Roberts, eden od voditeljev raziskovalne skupine. "Človeškemu telesu primanjkuje snovi, ki bi mu pomagala razgraditi prekomerne količine ogljikovih hidratov, ki jih vsakodnevno vnašamo. Med raziskavo smo ugotavljali, katere snovi bi prispevale k blokiranju encima, ki odvečne ogljikove hidrate shranjuje na nam neželen način - v obliki maščobnih oblog – in odkrili, da ravno hidroksi citronska kislina (HCA) nudi našemu telesu neverjetne rezultate!"

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Getfitsmart
Getfitsmart FOTO: Getfitsmart

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Hidroksi citronsko kislino je možno najti v sadežu Garcinii Cambogi, ki raste na indonezijskem področju. Roberts je pojasnil, da ta kislina razgrajuje maščobno tkivo in zatira apetit. Posledično se povečuje količina serotonina v krvi, ki zmanjšuje raven stresa v našem telesu in izzove občutek zadovoljstva. Skozi vrsto kliničnih raziskav je skupini britanskih raziskovalcev uspelo izolirati HCA in jo vklopiti v tablete, ki nosijo ime PGC500TM.

PGC500TM izdelek vsebuje poleg hidroksi citronske kisline tudi ostale naravne izvlečke južnoameriških zdravilnih rastlin, ki blokirajo kopičenje maščob in dodatno spodbujajo izločanje serotonina. Do sedaj so bili rezultati neverjetni – osebe so le v tednu dni uporabe tablet uspele shujšati tri kilograme.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

„Menimo, da je ta tableta odličen način, kako pripeljati svoje telo do normalnega stanja. Pomaga vsem, da postanejo vitki, in ne le tistim, ki so finančno krepkejši“, je dejal Roberts.

Glavna odlika izdelka PGC500TM je razbremenitev organizma. Proces izgorevanja maščob v telesu se začne že s prvo tableto, kar pripelje tudi do formiranja mišične mase, ki se sprošča iz okov maščobnega tkiva. Ta čudežni pripravek je od nedavnega dostopen tudi v Sloveniji.

Sodeč po rezultatih raziskave in testiranju tablet se zdi, da je končno odkrita formula, ki z zelo malo truda pripelje vaše telo do zadovoljujoče postave. Poskusite tudi vi britansko revolucijo v obliki PGC500TM tablet, ki bodo kmalu spremenile videz sveta!

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1