Slovenija

Šrot še petič v kandidaturo za župana

Celje, 02. 09. 2014 20.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjski župan je napovedal, da se bo potegoval za peti županski mandat. Za vnovično kandidaturo se je odločil, ker želi z ekipo, s katero že 16 let uspešno vodi celjsko občino, izpeljati številne nove projekte, ki bodo dvignili kakovost življenja ljudi v Celju.

Celjski župan Bojan Šrot je na današnji novinarski konferenci napovedal, da se bo potegoval za peti županski mandat. Dejal je, da se je za vnovično kandidaturo odločil, ker želi z ekipo, s katero že 16 let uspešno vodi celjsko občino, izpeljati številne nove projekte, ki bodo dvignili kakovost življenja vseh, ki živijo ali delajo v celjski občini.

Bojan Šrot
Bojan Šrot FOTO: Jani Dolinšek

Po Šrotovih besedah že 16 let nenehno dokazujejo, da znajo tisto, kar obljubijo, tudi uspešno pripeljati do cilja. Če bo ponovno izvoljen, bo še naprej nepoklicni župan. Slogan njegove kampanje je Radi imamo Celje, naše najlepše slovensko mesto, kandidiral bo kot kandidat SLS, vesel pa bo tudi podpore kakšne druge stranke.

V morebitnem novem mandatu Šrot, ki ne bo zbiral podpisov občanov k njegovi kandidaturi, ne načrtuje večjih infrastrukturnih projektov, razen izgradnje telovadnice pri I. Osnovni šoli Celje, vrednost naložbe pa je ocenil na tri milijone evrov.

Protikandidata Bojana Šrota na letošnjih lokalnih volitvah sta Stane Rozman iz SD in Miloš Rovšnik iz SDS.

Iz svojega volilnega programa je izpostavil tudi reurbanizacijo in sanacijo območja stare Cinkarne, dograditev severne vezne ceste, nadgraditev mestnega prometa, vsebinsko prenovo starega mestnega jedra, rekonstrukcijo Rakuševega mlina, za katerega je že naročen idejni projekt, in ustvarjaje novih delovnih mest.

Šrot je tudi nosilec liste v tretji volilni enoti, predsednik celjskega Mestnega odbora SLS Marko Zidanšek v prvi, podžupanja Darja Turk pa v drugi volilni enoti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

General ZKS
02. 09. 2014 23.44
+4
Pri Šrotovih so vsi pridni in delovni hihihih hhahaha
JE-BI-GA
03. 09. 2014 07.58
+2
Ja, res, sama duša in telo jih je, da o mahinacijah ne govorim !!!!!