Slovenija
Oglas

Terme Čatež v pričakovanju poletja

Ljubljana, 17. 06. 2014 10.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Terme Čatež so s ponudbo Termalne riviere, ki vedno znova preseneča že več kot 20 let, pravi termalni raj vodnih užitkov 365 dni v letu.

Najmlajši bodo najbolj navdušeni nad gusarskim otokom, s tobogani, palmami, slapovi, ribiški mrežami, ljubitelji plavanja pa lahko izpopolnite plavalno tehniko v olimpijskem bazenu. Tu je še bazen nepravilnih oblik in počasna reka, kjer lahko prav ležerno počivate na gumijastih obročih in se prepuščate sončnim žarkom. Poleg tega vam sploh ni treba paziti, da bi zaspali in bi vas odneslo na drugo stran obale, saj je počasna reka sklenjen krog, kjer se vedno vrnete na njen začetek. Za seniorje so tu whirlpooli, za adrenalina željne pa hitra reka z drčami, trojček toboganov ter tobogan boomerang. Seveda lahko tudi ljubitelji morja najdete svoj košček pod soncem – bazen z valovi.

Na poletni Termalni rivieri je že vroče in živahno.
Na poletni Termalni rivieri je že vroče in živahno. FOTO:

Pravo termalno dirkaško vzdušje bo tudi letos čutiti celo poletje. Začenja se z 21. junijem, vrisk navijačev in »škripanje« gum pa bo spremljalo VELIKO NAGRADO TERM ČATEŽ vse do začetka septembra. Vsak dan se bodo v napeti termalni dirki pomerile različne kategorije tekmovalcev, beležil pa se bo najboljši rezultat dneva in meseca.

Terme Čatež - 3
Terme Čatež - 3 FOTO:

Vsi dnevni zmagovalci se bodo lahko v začetku septembra udeležili tekmovanja za Veliko nagrado Term Čatež, kjer absolutno najhitrejša »termalna formula« prejela glavno nagrado - 365 vstopov na Termalno riviero.

Počitniški pustolovski duh

Mlade družine lahko v Termah Čatež uživate v hotelskih sobah, apartmajih in v večkrat nagrajenem kampu. Slednjega je ugledno nemško avtomobilsko združenje ADAC tudi v letu 2014 ocenilo kot najboljši kamp v Sloveniji. V goste vabi tudi Indijanska vas s 25 šotori. Cena najema šotora za eno noč vključuje tudi dva dni kopanja na poletni ali zimski Termalni rivieri.
Gusarske pustolovščine boste doživeli v Gusarskem zalivu. Naselje dvajsetih plavajočih hišk omogoča namestitev do petih oseb. Hiške so opremljene s kuhinjskim kotičkom z mini hladilnikom, jedilnim kotom, zakonsko posteljo z dodatnim ležiščem in mansardnim ležiščem za dve osebi. Nepozabno doživetje je tudi bivanje v kavbojskem vozu, kjer boste uživali v senci dreves, v neposredni bližini parka za lokostrelstvo. Ljubitelji nomadskih počitnic ste v Terme Čatež vabljeni na mistično pustolovščino, poimenovano Jurta.

Naj se pustolovščina prične …
Naj se pustolovščina prične … FOTO:

Ob večerih pa je čas za poletno čateško eksplozijo zabave v Luna parku TERMOPOLIS.

Vabljeni navijači in tekmovalci!
Poletje v Termah Čatež bo tudi letos nadvse športno obarvano in zabavno. Zaznamovali ga bodo številni turnirji in nepozabne športne preizkušnje. Igrišče na mivki v Indijanski vasi vabi na državni turnir v rokometu na mivki, ki bo 21. in 22. junija, 24. junija bo fight dogodek na najvišji ravni, saj se bodo pomerili najboljši tekmovalci iz Avstrije, Italije, Bih, Hrvaške, Srbije in Slovenije. Tekmovalni duh v Čatežu nikoli ne počiva. Tudi obiskovalci lahko v paru ali dvojicah pomerite na prenovljenem tenis igrišču. S tem pa športnih užitkov še ni konec. Konec junija se bo na pripravah v Termah Čatež mudila tudi ekipa nogometnega kluba Crvena Zvezda. Za nogometno evforijo pa so poskrbeli v navijaški fan coni z MAXI zaslonom in promocijskimi cenami pijač.

Za vse, ki prisegate raje na dobro glasbo, so pripravili poseben paket z vključenim koncertom Severine in Hladnega piva, ki bosta v bližnjih Brežicah v sklopu prireditve Brežice moje mesto.

Še skok do morja …
Živahno in vroče bo tudi letos v Aquapark Hotelu Žusterna. Jutro se bo pričelo z vodno telovadbo, kateri bo sledil športno dopoldne. Dan bo poln športnih iger in ob zabavnih ritmih bo še prehitro minil. Večerno dogajanje na terasi bodo popestrili salsa večeri. Čarodej pa bo s svojimi triki navduševal staro in mlado.

Več o ponudbah, dogajanjih in novostih spremljajte na www.terme-catez.si in FB strani, kjer bo kmalu tudi pričetek tekmovanja za Veliko nagrado!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni