'Ves čas mi je držal štango in mislim, da mi jo še danes'

TEŠ 6 je projekt, ki se ne bi smel zgoditi. A se je. Je najdražji projekt v zgodovini Slovenije: z dobrih 600 milijonov evrov je narastel na 1,4 milijarde evrov. Gradilo ga je podjetje Alstom, ki sploh ni izpolnjevalo razpisnih pogojev. In zdaj, ko ga imamo, vsako leto prinese 50 milijonov evrov izgube. V 24UR Inšpektorju so razkrili tudi temno vlogo sindikata.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dokumenti, ki jih je o gradnji šestega bloka Termoelektrarne Šoštanj pridobil novinar Jure Bračko, jasno kažejo, da je bil sindikalist Branko Sevčnikar predvsem podaljšek uprave in desna roka Uroša Rotnika. Na laž je sindikalista zdaj postavil tudi Rotnik.

Slovenija je medtem že začela arbitražni postopek proti družbi Alstom, ki v tajnosti poteka na Dunaju. Na intervju sta pristala tako glavni osumljenec prejemanja podkupnin Uroš Rotnik, kot nekdanji šef HSE Blaž Košorok, ki pravi, da je to njegov zadnji televizijski intervju o TEŠ. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 172
etul 17.04.2017 13:37:26
Saj se točno ve kdo je bil zram pri tej barabiji cel SD ,Lahovnik,Meh,Kontič pa nobenemu nič takrat pa so kamere vse junake posnele danes pa bi morali dobit po 50 let aresta vsak ne pa da tega Lahovnika še vedno vlačijo po nekaterih televizijah kot strokovnjaka za ekonomijo,žalostno je da tak zmazek packa glave študentov po ekonomski fakulteti.
zaenotnost 17.04.2017 16:51:33
tudi PRINC TEME je bil skrit za človekom, ki je podpisal ta projekt in nato umrl?
Več komentarjev