Tire so popravili, promet je na progi med Škofjo Loko in Kranjem znova stekel

Na Slovenskih železnicah so sanirali posledice iztirjenja vagonov in za ves promet znova odprli progo med Škofjo Loko in Kranjem. Potem ko je iztirilo šest vagonov daljše tovorne vlakovne kompozicije, je namreč eden od njih ostal zagozden pod nadvozom ceste čez železniško progo.

Iztirjenje vlaka v Kranju - 4

Škoda še ni znana. (Foto: Bralec Jan)

V nedeljo so na Slovenskih železnicah sanirali posledice iztirjenja vagonov in za ves promet znova odprli progo med Škofjo Loko in Kranjem, so sporočili iz Slovenskih železnic.

V torek je namreč pri železniški postaji v Kranju iztirilo šest vagonov daljše tovorne vlakovne kompozicije, ki je iz smeri Jesenic proti Ljubljani prevažala tovor.

Eden od iztirjenih vagonov je takrat ostal tudi zagozden pod nadvozom ceste čez železniško progo.

Poškodovan ni bil nihče, škoda pa naj bi nastala na mostu čez železniško progo med semaforiziranim križiščem za železniško postajo in križiščem na Laborah.

Po torkovi nesreči pri železniški postaji v Kranju so potniški vlaki po gorenjski progi vozili iz Ljubljane do Škofje Loke ter iz Kranja do Jesenic, med Škofjo Loko in Kranjem pa so jih nadomeščali avtobusi.

Vzrok nesreče in ocena stroškov bosta znana v prihodnjih dneh.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
bossanoga 17.07.2017 19:58:55
Vzroka pa ne najdejo? Tako grozno so (NE)sposobni, da ga bodo iskali najmanj pol leta, potem bodo pa napisali "tehnična napaka"!!!! Takrat, ko bodo že vsi pozabili, da se je na železnici sploh kdaj kaj zgodilo.
Več komentarjev