Slovenija
Oglas

Trda, suha in razpokana stopala? Nič več!

Ljubljana, 06. 10. 2015 07.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Feetastic
Komentarji
0

Prihajajo vedno bolj mrzli dnevi ti pa prinašajo tudi spremembe naših vsakodnevnih navad, spremembe oblačenja predvsem pa spremembe v našem telesu. Ankete kažejo, da ima več kot 80% ljudi težave s suhimi, razpokami ali trdimi stopali, mrzli dnevi pa le še dodatno pripomorejo k nastajanju suhe in trde kože na nogah.

Omenjene težave niso zgolj estetske narave, ampak lahko z predolgim odlašanjem postanejo nerešljiv problem vsakega posameznika.

V iskanju rešitve bi vam marsikdo priporočal razne pripomočke za brušenje in strganje suhe kože iz stopal, le majo pa je takih, ki vedo, da tak pristop k reševanju omenjene težave kožo naredi le še bolj suho ter bolj trdo. Veliko preparatov kožo navlaži le za kratek čas, rezultat je viden, ampak je le ta kratkotrajen in ga opazite le tako dolgo dokler je preparat nanesen na stopala.

Preberite nekaj iskrenih izjav strank, ki so na našo pobudo izrazile svoje mnenje o izdelku:

 

“Sprva nisem verjela, da mi lahko nek izdelek ozdravi težave s podplati ampak sem si rekla, če sem poizkusila že toliko izdelkov bom pa še tega. In SPLAČALO se je!!!” - Anita iz Ljubljane

 

 

“Izdelek sem naročila spontano ker sem zasledila reklamo na spletu. Cena je res ugodna glede na učinek, ki sem ga sama izkusila. Sedaj izdelek uporabljam že 1 mesec in lahko rečem, da sem praktično rešila težave z mojo suho in trdo peto. Lep pozdrav iz Štajerske” - Marjetka iz Šentilja

 

 

“Pri meni rezultat ni bil viden v nekaj dneh ker sem imel z podplati res težave. Sedaj ko pa je mimo že en mesec uporabe pa lahko rečem samo KAPO DOL…” - Franci iz Velenja

 

 

Primerjava fotografij Marjana iz Nove Gorice pred in po uporabi balzama Feetastic v letošnjem poletju
Primerjava fotografij Marjana iz Nove Gorice pred in po uporabi balzama Feetastic v letošnjem poletju FOTO: Feetastic

Nemški proizvajalci so z tem v Evropi zasnovanim in proizvedenim izdelkom presenetili vse! Feetastic je preparat, ki dokazano rešuje težave suhih, razpokanih in trdih stopal s pomočjo edinstvene formule, ki so jo razvili eni izmed najbolj priznanih in največjih kreatorjev naravnih kozmetičnih izdelkov na svetu.

Feetastic(http://topznizanja.si/feetastic/)  kožo vlaži, jo sproti obnavlja in jo ohranja navlaženo ter negovano tudi po uporabi in več kot očitno pripomore k rešitvi težave s suhimi in trdimi stopali, razpokanimi petami in estetsko neprivlačnimi nogami.

Kakšne so edinstvene prednosti Feetastic balzama?

• Spodbudi obnovo kože in jo navlaži,
• Kožo naredi ponovno mehko in prijetno na otip,
• Izboljša estetski videz stopal,
• Rezultat je lahko viden že po treh dneh uporabe,

Več o balzamu Feetastic si lahko preberete tukaj.

Feetastic ekipa je zasnovala edinstveno promocijsko ponudbo samo v omejenem časovnem obdobju.

Promocijski paket lahko naročite na predstavitveni spletni strani Feetastic ali po telefonu 031 427 143. 

Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože.
Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože. FOTO: Feetastic
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.