Oglasno sporočilo

Tržiški razvojniki in preizkušeni gorniki ustvarili novo profesionalno - trendovsko obutev

Čevlji PROALP so namenjeni utrjenim in izkušenim gorskim pustolovcem, saj so lahki in čvrsti, zaradi trendovskega izgleda pa so privlačna obutev za vsak dan.

slapar

Sestavljen Vibram gumi podplat zagotavlja čvrst oprijem skale. (Foto: arhiv naročnika)

slapar

Preučevanje in izpopolnjevanje na terenu. (Foto: arhiv naročnika)

Izdelani so iz najbolj kvalitetnih materialov, kar jih premore čevljarska industrija. Najboljši sestavljen Vibram podplat omogoča zanesljiv oprijem skale, v čevelj je vgrajeno dvomilimetrsko vodoodbojno usnje najboljšega italijanskega proizvajalca, podloga je ojačana s filcem, čevelj pa odlikuje tudi močna opetnica iz naravnih materialov. Kopito je zasnovano in prilagojeno slovenski širini noge in ker ne sega preko gležnjev, omogoča zelo hiter korak po skalnem svetu. Novi čevlji PROALP so izredno torzijsko močni, saj so izdelani na klasičen način z močnim notranjikom.

Pomembni detajli so bili v času razvoja testirani na več desetih vzponih na slovenske gore Triglav, Stol, Vrtača, Tolsti vrh, Veliki vrh ter Montaž in seveda vsakodnevno na Storžič, ki je domača gora zibelke slovenskega čevljarstva. Po testu vseh vrhov so čevlji pripravljeni na klic gora.

Kljub vsem profesionalnim lastnostim čevelj PROALP postaja priljubljeno vsakodnevno obuvalo za svoboden in udoben korak. Trendovski izgled je dopolnjen z živahnimi barvami (rumena, zelena, rdeča, oranžna, svetlo in temno siva), ki dobro vplivajo na počutje oz. »nam dajo energijo«, kot pravijo specialisti za barve.

slapar

Živahne barve lastniku čevljev dajejo energijo. (Foto: arhiv naročnika)

Barvitost in naravni materiali so rdeča nit izdelave čevljev v podjetju Slapar RO&SA d. o. o., kjer so razvili čevelj PROALP. Z razvojem čevljev se ukvarjajo že 15 let, na 40 let podlage. Do sedaj so imeli v svojem programu čevlje, ki so predvsem lahki in udobni, zaradi velikih potreb pa so strnili vrste in v sodelovanju alpinist +razvojnik izdelali omenjeni čevelj. Več o podjetju si oglejte na spletnih straneh: www.polo-obutev.si ter www.polo-obutev.si/aktualno.

slapar

(Foto: arhiv naročnika)

V podjetju Slapar RO&SA d. o. o. iz Tržiča čevlje PROALP predstavljajo najprej na sejmih (Šuštarska nedelja v Tržiču in ribniški sejem); naslednja predstavitev sledi ta vikend, 22. in 23. septembra, na Mihaelovem sejmu v Mengšu, kjer boste vsi obiskovalci lahko preizkusili novo obutev. PROALP bo kmalu na voljo tudi v prodajalnah z obutvijo in športom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: