Slovenija
Oglas

Ogrevanje za pol cene!

Ljubljana, 29. 09. 2014 06.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Si želite tople zime, ne da bi zapravili celo premoženje? Za vas imamo rešitev, ki zagotavlja učinkovito toploto! Naj vam predstavimo naše pelete vrhunske kakovosti po ugodni ceni!

Pleskar - 3
Pleskar - 3 FOTO:
Kaj so peleti?

Lesni peleti so sodobno lesno kurivo. Narejeni so iz stisnjenega suhega in mletega lesa iglavcev. Ob izdelavi peletov se uporablja suh les brez dodanih kemičnih primesi, ki se ga stisne pod močnim pritiskom. Najkakovostnejši lesni peleti so narejeni iz 100% lesa iglavcev (smreka, jelka, bor), brez kemičnih aditivov, lubja ali drugih materialov. Dosegajo visoko kurilno vrednost, z nizkimi vrednostmi ostanka pepela in vlage.

Pleskar - 4
Pleskar - 4 FOTO:

Izdelava peletov

Viri oplemenitene biomase so v večini primerov stranski produkti žagarske in lesne industrije. Najbolj pogost material za izdelavo peletov so žagovina in različni lesni odpadki, ki nastanejo pri samem razrezu lesa v lesnopredelovalnih podjetjih. Naši peleti pa so izdelani iz čiste hlodovine iglavcev (smreka, jelka, bor) in stem dosegajo še višjo kakovost. Peleti imajo zelo majhno vsebnost vlage pod 8 % in majhno prostorninsko količino pepela pod 0,7%. Zaradi teh značilnosti in visoke vsebnosti energije so peleti odlično gorivo, primerni tudi za ogrevanje urbaniziranih naselij, gospodinjskih kotlov, kaminov, kot večstanovanjskih zgradb in v industrijskih obratih.

Zakaj peleti?
S peleti se grejete za 50% ceneje!

Pleskar - 1
Pleskar - 1 FOTO:
Ogrevanje s peleti je zaradi načina doziranja v peč udobno, enostavno in hkrati tudi izredno poceni. Način ogrevanja s peleti lahko primerjate z ogrevanjem na kurilno olje ali zemeljski plin. Odstranjevanje pepela je potrebno nekaj krat na sezono, kar je skorajda nič. Trgovina in mešalnica barv Pleskar vam nudi dobavo peletov po izredno ugodni ceni.

Pleskar - 2
Pleskar - 2 FOTO:

Peleti so »in«

Biomasa oziroma peleti so prihodnost. Prehod s kurilnega olja kot našega najpogostejšega energenta na pelete želimo kar najbolj olajšati in strankam na vsak možen način pomagati. Naše ugodne cene, celovita storitev od svetovanja do dostave so pomoči na tej poti. Ogrevanje z biomaso se bo uveljavilo in obdržalo, medtem ko je kurilno olje preteklost, končana zgodba.

Pokličite na 041 492 555 ali nam pišite na peleti@pleskar.eu ter že sedaj poskrbite za ugodno in toplo zimo.


PLESKAR, trgovina in mešalnica barv
Igor Agnič s.p.
Podjetniška ulica 4
8210 Trebnje, Slovenija
M. tel.:+386 (0)41 492 555
Email: peleti@pleskar.eu
www.pleskar.eu

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3