Ustanoviteljica Wikileaksa se mudi v Sloveniji

Državljani vsega sveta, združimo se v boju za našo zasebnost, ki ne obstaja več, s tem pa je ogrožena tudi naša svoboda, opozarja Islandka Birgitta Jonsdottir, ki se te dni mudi v Sloveniji. Je ena od treh glavnih ustanoviteljev Wikileaksa.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
Terezinka 08.07.2014 13:55:39
V ZDA so izdajalci tajnih dokumentov obsojeni na dosmrtne ječe. Sodba kdo je kdaj za koga heroj je tu zelo jasna. Poveličujemo nekoga, ki je za Ameriko izdajalec. Podobni primeri so bili tudi pri nas. Nekdo v službi države, ki dela po zakonih države ne bi smel biti zato po 30 letih, ko države, ki ji je služil obsojen za dela, ki so bila tam zakonita. Taka dejanja bi lahko bila predmet sodbe in obsodbe samo, če so po mednarodnih predpisih kaznjiva. Če v preteklosti nek policaj, sodnik ali nek vojak ni deloval po navodilih službe bi bil kaznovan. Danes je lepo obsojati, toda morali bi živeti takrat in biti v službi, ki je od nekogha pač zahtevala izvajanje zakonov
Več komentarjev