Slovenija
Oglas

V Ljubljani stanovanja že po 2000 evrov za kvadrat?

Ljubljana, 25. 05. 2017 07.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Soseska Celovški dvori v Šiški, eni najznamenitejših četrtnih skupnosti v Ljubljani, izkorišča vse prednosti razvite infrastrukture. Dovolj blizu je najožjemu mestnemu jedru, hkrati pa ima hiter dostop do narave, zato izpolnjuje pričakovanja tako ljubiteljev urbanega kot narave.

Neposredna bližina obvoznice in odlične prometne povezave zagotavljajo hiter dostop do vseh koncev mesta in okolice – kamorkoli vas vodijo vsakdanje obveznosti.

Soseska je že pritegnila številne družine, kmalu pa se bodo stanovanja napolnila z novimi stanovalci. Veliko povpraševanja po stanovanjih v Celovških dvorih potrjuje, da soseska s svojo lokacijo in infrastrukturo izpolnjuje vse zahteve sodobnega kupca.

Soseska se nahaja le 4 km od najožjega centra Ljubljane ter nedaleč stran od avtocestnega priključka Ljubljana sever. Z javnim prevozom je odlično povezana z mestnim jedrom in tudi s širšo Slovenijo, saj je na njenem robu več linij Ljubljanskega potniškega prometa, blizu pa je tudi železniška postaja Litostroj. Tisti, ki svoje poti najraje opravljajo s kolesom, se lahko zanesejo na urejene kolesarske steze.

Celovški dvori - 1
Celovški dvori - 1 FOTO: Celovški dvori

Soseska za kakovosten izkoristek prostega časa

Z nakupom stanovanja v Celovških dvorih boste pri vsakdanjih opravkih prihranili vaš dragocen čas. V bližini soseske je namreč veliko živilskih trgovin ter prenovljeni Mercator center, blizu sta tržnici Koseze in Šiška, poslovalnice vseh večjih bank, zdravstveni dom Šiška ter veterinarska ambulanta in trgovina za male živali.

Soseska Celovški dvori je soseska za vse generacije. V bližini soseske se nahaja več vrtcev in osnovnih šol, za rekreacijo in mirno preživljanje prostega časa so vam v soseski na voljo športna igrišča, parki z urbano opremo in otroškimi igrali.

Le prek Celovške ceste boste našli Knjižnico Šiška, bližnja Kino Šiška in Vodnikova domačija bogatita kulturno dogajanje v Šiški, v bližini pa je na voljo tudi veliko rekreativnih površin.

Športni park Tivoli ponuja veliko možnosti za rekreacijo, v bližini so tudi Športni center Ilirija, športni društvi Gib in Triglav ter večji fitnes centri.

Celovški dvori - 2
Celovški dvori - 2 FOTO: Celovški dvori

Hiter pobeg v naravo omogočajo številne sprehajalne in kolesarske poti v bližini soseske. Rožnik nudi neskončno možnosti za rekreacijo in oddih, priljubljena točka za sprehod je tudi Koseški bajer.

Kako kupiti stanovanje v soseski Celovški dvori?

Prodaja stanovanj v soseski Celovški dvori poteka od 11. aprila do 31. maja 2017 po načinu Dnevi odprtih vrat – 50 dni. Na voljo je 117 stanovanj. Kupci boste imeli do 31. maja čas, da oddate svojo ponudbo. Varščina za stanovanja znaša 3.000 evrov za do tri izbrana stanovanja. Izklicne cene za stanovanja so objavljene na spletni strani http://www.celovskidvori.eu/, v zavihku Prodaja pa vam je na voljo več informacij o prodajnem postopku.

Celovški dvori - 3
Celovški dvori - 3 FOTO: Celovški dvori

Kakovostna gradnja

Soseska Celovški dvori se ponaša z razgibanim stanovanjskim delom, ki je zasnovan iz dveh sklopov objektov. V kletnih etažah stanovanjskega dela so parkirna mesta za stanovalce, kolesarnice, shrambe, tehnični prostori ter zbirna mesta komunalnih odpadkov. Vsi deli objekta so dostopni funkcionalno oviranim osebam.

Zasnova soseske Celovški dvori je klasična masivna armiranobetonska konstrukcija z vertikalnimi stenami, stebri ter medetažnimi armirano betonskimi ploščami. Fasada je toplotno izolirana in prezračevana ter obložena z lesnimi kompozitnimi ploščami. Na jugovzhodnem delu soseske je zgrajena in ozelenjena protihrupna pregrada, ki ščiti stanovanja pred vplivi iz območja LPP.

Vsa stopnišča in predprostori stopnišč ter hodniki imajo položen naravni kamen. V vseh prostorih stanovanj je kot zaključen sloj položen klasični lakiran hrastov parket, v sanitarijah pa keramika. Na terasah in ložah je položen granitni gres z nedrsečo površino.

Rezervirajte svoj termin za ogled stanovanj še danes! Termin za ogled stanovanj lahko rezervirate že danes. Pokličite na telefonsko številko 01 2800 863 ali pa pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@celovskidvori.eu.

Vsa okna, balkonska vrata, zasteklitve lokalov in vhodna vrata v skupne prostore so iz ALU-profilov, zastekljena z dvoslojnim izolacijskim termopan steklom. Na vratih oziroma okenskih krilih so nameščene notranje ALU-žaluzije. Notranje okenske police so iz PVC- ja, zunanje pa iz ALU-pločevine.

Vhodna vrata v stanovanja so protipožarna in protivlomno opremljena. V objektih so v vseh stopniščih vgrajena osebna dvigala, ki povezujejo vse etaže.

Prijetna zunanja ureditev s parki, športnimi površinami in pešpotmi

Celovški dvori - 4
Celovški dvori - 4 FOTO: Celovški dvori

Proste površine na območju med stanovanjskimi objekti so urejene kot skupne površine in so namenjene vsem stanovalcem. Površine so opremljene s parkovno in urbano opremo ter otroškimi igrali. Ob objektu so urejene tlakovane pešpoti, ki omogočajo dostop tudi funkcionalno oviranim ljudem.

Športne površine (košarkarsko igrišče) so urejene v podaljšku trga med dvema stanovanjskima sklopoma.

Naročnik oglasa je Stoja trade.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni