Slovenija
Oglas

V Radovljico prihaja najbolj čokoladni dogodek

Radovljica, 17. 04. 2017 08.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Med 21. in 23. aprilom v Radovljico prihaja najbolj čokoladna prireditev v Sloveniji, 6. Festival čokolade . Festival v prvi vrsti prinaša degustacijo in prodajo čokolade domačih in tujih razstavljavcev , hkrati pa bogat spremljevalni program.

 Degustacije čokoladnih dobrot bodo tudi letos potekale preko degustacijskih kuponov, s katerimi boste lahko okušali odlične čokoladne dobrote. Prvič letos v parku lahko obiščete Čoko bio kotiček, tudi s čokolado za alergike in diabetike.

Čokoladna Radovljica - 2
Čokoladna Radovljica - 2 FOTO: Čokoladna Radovljica

Letos vam Radol'ca s čokoladnim festivalom prinaša kar nekaj novosti. Na Vurnikovem trgu se boste v šotoru Čokolandija lahko preizkusili v čokoladni ruleti, si ogledali čokoladne skulpture in čokoladne slike, Tovarno čokolade od zrna do tablice ter uživali v kulinaričnih šovih. Letos se bodo v nedeljo spet predstavili Trije chefi, Bine Volčič, Igor Jagodic in Uroš Štefelin, ki bodo zagotovo zakuhali kaj dobrega.

Čokoladna Radovljica - 4
Čokoladna Radovljica - 4 FOTO: Čokoladna Radovljica

Dodatno smo popestrili program festivala za otroke, ki se bodo sicer tudi letos lahko zabavali v čokoladnih in plesnih delavnicah v šotoru Živ žav in z raznovrstnimi aktivnostmi v parku: prvič postavljamo lokostrelski kotiček v parku in čokoladno dirko s skiroji na parkirišču pred mestom.

Lepotilni šotor pred grajskim dvorom je še ena letošnja novost. V njem bomo poskrbeli za čokoladno masažo rok, čokoladne frizure, nohte in ličenje.

Dogajanje bomo tudi letos popestrili s koncerti, plesnimi in čarovniškimi predstavami, nastopi pihalnih orkestrov, pa še z uličnimi predstavami in z učnimi uricami za vaše pasje prijatelje.

Za glasbo bodo letos poskrbeli zasedba Kranjci, ansambel Veseli Begunjčani, skupina Manouche, zasedbi Ikebana in Help! A Beatles Tribute band, za ulično zabavo pa umetniški skupini Čupakabra in Teater Cizamo.

Čokoladna Radovljica - 3
Čokoladna Radovljica - 3 FOTO: Čokoladna Radovljica

Festival čokolade bo potekal v petek, 21. aprila od 15h do 20h, v soboto od 9h do 20h in nedeljo od 9h do 19h. Lepo vabljeni na čokoladno razvajanje v Radovljico, kamor lahko pridete tudi z eno od rednih linij vlaka ali pa se v nedeljo pridružite vožnji z muzejskim vlakom.

Za še več informacij o programu in poteku dogodka obiščite spletno stran festivala čokolade ali nas poiščite na družabnih omrežjih, kjer bodo, tako kot tudi na samem festivalu, potekale nagradne igre, s katerimi lahko osvojite katero od čokoladnih ali drugih pristno sladkih nagrad.

Radolca
Radolca FOTO: Radolca

Naročnik oglasa je Javni zavod za turizem in kulturo Radovljica

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1