V Slovenj Gradcu le stopinja nad ničlo, reka Krka ponoči poplavljala

Zbudili smo se v hladno jutro. V Slovenj Gradcu so namerili le stopinjo nad ničlo. Reka Krka je ponoči poplavila lokalno cesto med naseljema Kostanjevica na Krki in Zameško. Na Arsu pravijo, da Krka stagnira in ni več nevarnosti, da bo poplavljala.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Reka Krka

Reka Krka stagnira. (Foto: POP TV)

Reka Krka je ponoči v Podbočju dosegla pretok 285 m3/s in poplavila lokalno cesto med naseljema Kostanjevica na Krki in Zameško v občini Kostanjevica na Krki, poroča uprava za zaščito in reševanje. Pristojne službe so postavile ustrezno signalizacijo.

Dežurna hidrologinja na agenciji za okolje in prostor je za 24ur.com dejala, da Krka stagnira in ne bo več naraščala. Dodala je še, da bodo reke upadale, saj je pred nami nekaj dni suhega vremena.

V Slovenj Gradcu le stopinja nad ničlo

Danes smo se zbudili v sveže in hladno jutro. V Ljubljani so ob 7. uri namerili le 6 stopinj Celzija, v Murski Soboti 3 stopinje, v Novem mestu 4 stopinje in v Slovenj Gradcu le stopinjo nad ničlo. 

Danes je bilo sicer čez dan pretežno jasno, najvišje dnevne temperature pa so bile od 17 do 22 stopinj Celzija. Tudi jutri se bo nadaljevalo jasno vreme.

Termometer

V Slovenj Gradcu so namerili le stopinjo nad ničlo. (Foto: Thinkstock)

V ponedeljek možne nevihte

V nedeljo in ponedeljek bo na vzhodu prevladovalo sončno vreme. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodnik. Na zahodu bo ponekod rahlo deževalo, v ponedeljek popoldne pa se bo dež okrepil in širil proti vzhodu, možne bodo tudi nevihte, so še zapisali na Arsu.

Več o vremenu.

Pošlji fotografijo ali video

Polja označena z zvezdico so obvezna.

Opis fotografije ali videa:

Pripneš lahko do 10 datotek

S klikom na gumb "Pošlji" se strinjaš s splošnimi pogoji.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
emona123 22.09.2012 00:18:09
hiter bo nazaj
panas bo ogrelo
Več komentarjev