Slovenija
Oglas

Valamar – ko želite pobegniti pred stresom

Krk, 02. 09. 2013 06.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zasebni zaliv, intimni kotički samo za vaju. Daleč od ponorelega sveta. Za vse zaprisežene romantike in družine, ki si želijo popolnega tretmaja.

Romantične suite, za popolno razvajanje vaših čutov.
Romantične suite, za popolno razvajanje vaših čutov. FOTO:
V Valamar Hotelu Koralj spet najdete mladost, brezskrbnost in trenutek zase ter za svojega partnerja. Čeprav gre za hotel, ki velja za intimnega, je ob večerih od pomladi do jeseni poskrbljeno za živahne ritme in zabavo. Nedvomno kraj za gurmane, praznovanja, tako za poroke, kot priložnost za najlepše zaroke.

Da, tudi to še obstaja. Poletje je v svojem polnem zagonu in ni treba daleč, da bi na enem mestu dobili vse, kar si želite. Valamar Hotel Koralj Romantic, eden od mnogih čudovitih nastanitev hotelskih kompleksov skupine Valamar v Istri in Dalmaciji, leži na južnem delu otoka Krk. Predstavljajte si, da sedite v prelepem zasebnem zalivu, kjer vas obdajajo čista zelena kristalna voda, mivka in peščena plaža. Ne moti vas gneča na plaži, ker je ni ali glasen promet, ker pelje daleč mimo hotela. Tišina, mir in priložnost za samoto so gotovo atributi, s katerimi se ponaša hotel.

Hotelski bazen. Le nekaj korakov pa je do mirne in sporoščujoče hotelske plaže v zasebnem zalivu.
Hotelski bazen. Le nekaj korakov pa je do mirne in sporoščujoče hotelske plaže v zasebnem zalivu. FOTO:

Hotel sprejme do 490 gostov, ki pa se zaradi izjemno bogate ponudbe, mnogih organiziranih aktivnosti in spretne arhitekture, nikjer ne gnetejo. Tako imate občutek, da gre za manjši družinsko zaseben hotel. Gostje, ki so v Valamar Hotelu Koralj, že imeli priložnost dopustovati, so potrdili, da gre za odličen hotel namenjen sprostitvi in pobegu pred vsakodnevnim stresom. Sodobno zasnovan hotel ohranja pridih Mediterana, zato tudi notranjost poskrbi, da ohranite stik z značilnostmi otoškega življenja. Če pa se želite odmakniti ali odpočiti od potepanja po mestu ali okoliških bližnjih plažah, vam sobe in 20 posebnih suit, v različnih prilagojenih paketih, nudijo željeno zatočišče ali edinstveno romantično doživetje.

Pogled na kristalno morje, sodobno opremljena suita – popoln pobeg.
Pogled na kristalno morje, sodobno opremljena suita – popoln pobeg. FOTO:
Valamar Hotel Koralj je živ dokaz, da romantika še živi. Sprostili boste telo in duha, saj hotelski komples nudi bogat Beauty in Wellness program.
Valamar Hotel Koralj je živ dokaz, da romantika še živi. Sprostili boste telo in duha, saj hotelski komples nudi bogat Beauty in Wellness program. FOTO:

Hotel pa je znan tudi kot hotel prijazen kolesarjem. Proge so urejene tako za profesionalne, kot tudi za amaterske kolesarje. Do glavnega mesta Krk je urejena peš pot, ki vam zagotovi neskončne romantične sprehode in kotičke, o katerih le sanjamo. Športni navdušenci nikakor niso prikrajšani; tenis, plavanje v bazenih, namizni tenis in rekreiranje v bližjih športnih dvoranah. Dostop do interneta in brezplačno parkirišče sta sama po sebi umevna, samopostrežni zajtrk in večerjo na terasi v soju sveč pa je nekaj, kar boste imeli še dolgo v spominu. Družba Valamar ves čas širi svojo vizijo, drži kakovost na visokem nivoju in ohranja goste, ki sami sebi privoščijo več.

Hotelska plaža ob zasebnem zalivu, kjer vas čaka kristalno čista voda in mivka.
Hotelska plaža ob zasebnem zalivu, kjer vas čaka kristalno čista voda in mivka. FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3