Vanja Vardjan ovaden zaradi posilstva

Odgovorni urednik razvedrilnega programa na TV Slovenija naj bi skušal brutalno posiliti glasbeno menedžerko Monico Viti.

Sredi maja letos naj bi urednik razvedrilnega programa na TV SLO Vanja Vardjan vdrl v stanovanje glasbene menedžerke Monice Viti, jo brutalno napadel in skušal posiliti. Med napadom naj bi ji govoril, da "misli na njo še tedaj, ko spi s svojo ženo".

Monica Viti

Žrtev brutalnega napada in poskusa posilstva Monica Viti: Posiljevalec jo je pretepel, zaradi ohlapnosti spodnjih okončin pa svoje spolne sle ni mogel potešiti do konca (Foto: Slovenske novice, priloga Bulvar) (Foto: Reuters)

Vanja Vardjan naj bi z Monice Viti, potem ko je razbil vrata v spalnico, potegnil kratke spalne hlače in ji strgal tangice. Pri tem naj bi jo skušal posiliti, vendar mu je sprva uspela uiti. Lovila sta se po sobi, pri čemer naj bi jo Vardjan zasledoval in jo končno ujel.

Vanja Vardjan

Odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija Vanja Vardjan: Naslednik Miše Molk je skrb za razvedrilo občinstva vzel nekoliko po svoje (Foto: Slovenske novice, priloga Bulvar) (Foto: Reuters)

Slovenske novice v današnji izdaji objavljajo obširne odlomke iz policijskega zapisnika, v kateri je žrtev Vanje Vardjana podrobno opisala poskus posilstva. Med drugim je navedla, da je "s prsti poskušal prodreti v mojo...", nato je to "poskušal tudi s svojim ...", vendar "mu to ni uspelo zaradi pijanosti, saj mu ... ni čisto otrdel."

Ko mu je Monica skušala dopovedati, da je on ne zanima, naj bi jo močno udaril z roko po obrazu. Vardjan ji je po njenih besedah poškodoval nos, imela je modrice na obeh stegnih, zatečeno ustnico in brazgotino na dojki.

V dneh po napadu naj bi Vanja Vardjan nadlegoval Monico s SMS sporočili v slogu "Jutri si najebala" ali "Pa jel češ ti da se javiš!" Zoper Vardjana teče policijska preiskava, če bo za poskus posilstva obsojen, pa mu grozi tudi zaporno kazen.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: