Tujina

VIDEO: Sredi noči eksplodiral plin: trije mrtvi, 15 ranjenih, 60 evakuiranih

Moskva, 24. 10. 2016 12.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na mirno nedeljsko jutro, ko je večina še spala, je rusko mesto Ryazan stresla silovita eksplozija, v kateri so tri osebe umrle, 15 je ranjenih. Kar 60 oseb so morali zasilno evakuirati v bližnjo šolo, saj je eksplozija plina uničila zgornji dve nadstropji stanovanjskega bloka.

V ruskem mestu Ryazan je v nedeljo zgodaj zjutraj odjeknila huda eksplozija, ki je povsem uničila zgornje nadstropje večstanovanjskega bloka. Umrle so tri osebe, najmanj 15 je huje poškodovanih, med njimi en otrok. 60 oseb so morali po eksploziji evakuirati in nastaniti v telovadnici bližnje šole, poročajo ruski mediji.

Deseto nadstropje je bilo v eksploziji plina povsem uničeno, medtem ko je deveto nadstropje močno poškodovano. Prve ugotovitve kažejo, da je eksplodiralo zaradi puščanja zemeljskega plina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mestne oblasti so na svojih spletnih straneh objavile posnetek trenutka eksplozije, ki ga je v svoj objektiv ujela nadzorna kamera na bližnjem parkirišču.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

appollyon
25. 10. 2016 12.20
napačno izveden prezračevalni sistem! Pri nas niti uporabnega dovoljenja nebi dobil, ampak tisto je rusija, čisto druga zgodba.
Ramzess
24. 10. 2016 15.44
Puščanje je bilo šele začetek, ... kakšen dan prej, ... in nihče ni opazil.